Έπαθε ζημιά 17χρονη από ψεύτικες βλεφαρίδες: Κοκκίνισαν τα μάτια της και έμοιαζε με ζόμπι

Έπαθε ζημιά 17χρονη από ψεύτικες βλεφαρίδες: Κοκκίνισαν τα μάτια της και έμοιαζε με ζόμπι

Υπέστη αλεργία και είχε αφόρητους πόνους

Πολύ προσεκτικές πρέπει να είναι οι γυναίκες και ειδικά οι νέες που προσπαθούν να τα αλλάξουν όλα πάνω τους για να γίνουν πιο όμορφες. «Αθώες» δεν είναι ούτε ψεύτικες βλεφαρίδες, όπως αποδείχθηκε στην περίπτωση μιας 17χρονης σερβιτόρας. και το πρόσωπο της έμοιαζε με «ζόμπι», λόγω αλλεργίας.

Σύμφωνα με την thesun.co.uk, η Haley Fetzer από το Ashland του Οχάιο των ΗΠΑ τέσσερις μέρες πριν τον χορό στο σχολείο της, πήγε στον αισθητικό και τοποθέτησε ψεύτικες βλεφαρίδες. Αρχικά, όλα ήταν φυσιολογικά, με εξαίρεση μια ελαφριά ερυθρότητα στα μάτια της, την οποία αντιμετώπισε με σταγόνες, πιστεύοντας πως η αντίδραση οφείλονταν στη γύρη, επειδή μένει στην επαρχία.

Η ερυθρότητα υποχώρησε και μετά από 15 μέρες η νεαρή έβαλε ξανά ένα νέο σετ βλεφαρίδων, όμως αυτή την φορά τα μάτια της έγιναν κατακόκκινα. «Ήμουν σε μια συνάντηση στο σχολείο με τη μαμά μου και με κοίταξε και μου είπε “τα μάτια σου είναι πραγματικά κόκκινα, είσαι καλά;”».

«Εκείνη την ώρα τα μάτια μου ήταν πολύ βαριά», είπε και σημείωσε ότι «έμοιαζε σαν να μαζεύουν αίμα τα μάτια μου και κάθε φορά που ανοιγόκλεινα έβγαινε πύον από μέσα τους. Όσο περνούσε η νύχτα, τα μάτια μου ήταν τόσο υγρά που οι βλεφαρίδες είχαν ήδη ξεκολλήσει».

«Έμοιαζα με ζόμπι»

Η Haley Fetzer αμέσως μόλις ξύπνησε επικοινώνησε με τον αισθητικό της, ο οποίος την ενημέρωσε πως πρόκειται για αλλεργική αντίδραση και πως πρέπει να τον επισκεφθεί για να αφαιρέσει αμέσως τις ψεύτικες βλεφαρίδες.

Σύμφωνα με την 17χρονη, η διαδικασία της αφαίρεσης έμοιαζε σαν να δέχονταν «δάγκωμα από ένα εκατομμύριο μυρμήγκια», ενώ στη συνέχεια πήρε σταγόνες, που θα έπρεπε να χρησιμοποιεί για πέντε εβδομάδες.