Μακελειό στο Μαυροβούνιο: Τουλάχιστον 11 νεκροί από τα πυρά αγνώστου στην πόλη Τσέτινα

Μακελειό στο Μαυροβούνιο: Τουλάχιστον 11 νεκροί από τα πυρά αγνώστου στην πόλη Τσέτινα

Ο δράστης είναι ανάμεσα στους νεκρούς σύμφωνα με την δημόσια τηλεόραση της χώρας

Τουλάχιστον έντεκα άνθρωποι σκοτώθηκαν σήμερα, όταν άγνωστος άνοιξε πυρ στην πόλη Τσέτινα στο κεντρικό Μαυροβούνιο, μετέδωσαν η δημόσια ραδιοφωνία τηλεόραση της χώρας RTCG, ο ιστότοπος In4s και η εφημερίδα Vijesti.

"Ένδεκα άνθρωποι σκοτώθηκαν και έξι τραυματίσθηκαν, εκ των οποίων ένα μέλος της αστυνομίας", σύμφωνα με την RTCG, που πρόσθεσε ότι ο δράστης περιλαμβάνεται στον απολογισμό αυτό. Αστυνομικός που μίλησε ζητώντας να μην κατονομαστεί επιβεβαίωσε τον αριθμό αυτό στο Γαλλικό Πρακτορείο.

Ο ιστότοπος Ιn4s ισχυρίζεται, ότι δράστης της επίθεσης είναι ο 34χρονος κάτοικος Βούτσκο Μπορίλοβιτς, ο οποίος άνοιξε πυρ εναντίον αρκετών ατόμων γύρω από το σπίτι του. Σύμφωνα με ανεπίσημες πληροφορίες υπήρξε κάποια οικογενειακή διένεξη. Ένας αστυνομικός τραυματίσθηκε στο κεφάλι, αλλά είναι άγνωστο μέχρι στιγμής αν ο δράστης σκοτώθηκε κατά τη διένεξη ή αυτοκτόνησε, μεταδίδει το In4s.

Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν πληροφορίες για τρεις βαριά τραυματίες που διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο, όπως και ότι ο δράστης για αρκετή ώρα δεν άφηνε τα ασθενοφόρα να προσεγγίσουν τους τραυματίες.

Παρακαλούμε περιμένετε ...