Κριστιάνο Ρονάλντο: Έκανε botox στα… γεννητικά του όργανα για να φαίνονται μεγαλύτερα

Κριστιάνο Ρονάλντο: Έκανε botox στα… γεννητικά του όργανα για να φαίνονται μεγαλύτερα

Η αποκάλυψη του ειδικού γιατρού για την περίεργη αισθητική επέμβαση του Πορτογάλου σούπερ σταρ

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δίνει ιδιαίτερο βάρος στην εξωτερική του εμφάνιση, κάνοντας διάφορες αισθητικές επεμβάσεις στο παρελθόν, ωστόσο αυτή τη φορά ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, αφού έκανε botox στα... γεννητικά του όργανα.

Ο δρ. Εστέμπαν Σαρμεντέρο, εξήγησε στο ραδιόφωνο της ισπανικής Marca, τη διαδικασία της συγκεκριμένης αισθητικής επέμβασης αλλά και τον λόγο για τον οποίο προχώρησε στο botox ο 37χρονος Πορτογάλος σούπερ σταρ. «Ο λόγος για τον οποίο ο Κριστιάνο Ρονάλντο έκανε ενέσεις μπότοξ, είναι πιθανώς για να εξομαλυνθεί και να αποτραπεί η συστολή του όσχεου, έτσι ώστε οι όρχεις να φαίνεται ότι είναι μεγαλύτεροι» είπε ο ειδικός γιατρός.

Ο ίδιος επιβεβαίωσε λοιπόν, ότι ο Κριστιάνο έκανε τη θεραπεία, σημειώνοντας ότι «ήταν μόνο μερικές ενέσεις». Ο ειδικός γιατρός εξήγησε στο ισπανικό ραδιόφωνο ότι οι συγκεκριμένες ενέσεις δεν βλάπτουν και πολλές φορές χρησιμοποιούνται και σε άλλα μέρη του σώματος, όπως το πρόσωπο. «Είναι μια καθαρά αισθητική επέμβαση που δεν έχει άλλη πρόθεση παρά να βελτιώσει τα ανδρικά γεννητικά όργανα», σημείωσε ο γιατρός και συμπλήρωσε: «Γίνονται δύο ενέσεις το χρόνο, κάθε έξι μήνες πρέπει να κάνεις το ρετούς για να είσαι καλά όλο το χρόνο».