Κύπρος: Σοκ προκαλεί βίντεο με 43χρονο να ξυλοκοπεί άγρια γυναίκα με μωρό στην αγκαλιά

Κύπρος: Σοκ προκαλεί βίντεο με 43χρονο να ξυλοκοπεί άγρια γυναίκα με μωρό στην αγκαλιά

Ο δράστης χτύπησε με κλωτσιές και μπουνιές το θύμα επειδή παραπονέθηκε για προβλήματα στο αυτοκίνητο που της είχε πουλήσει

Σοκ προκαλεί βίντεο που κάνει τον γύρο των social media, στο οποίο φαίνεται ένα άνδρας να ξυλοκοπεί άγρια μια γυναίκα αφρικανικής καταγωγής, που κρατάει μάλιστα το παιδί της στην αγκαλιά της, στη μέση του δρόμου στη Λάρνακα της Κύπρου.

Το επεισόδιο άρχισε, σύμφωνα με ανάρτηση του Generation for Change Cy, όταν η γυναίκα ενημέρωσε τον άνδρα, για προβλήματα στο αυτοκίνητο που της είχε πωλήσει. Ανακοίνωση σχετικά με το συμβάν εξέδωσε και ο Γενικός Εισαγγελέας, ο οποίος επικοινώνησε όπως με τον Αρχηγό της Αστυνομίας. Εναντίον του 43χρονου διερευνώνται αδικήματα επίθεσης και πρόκλησης πραγματικής σωματικής βλάβης.

Πληροφορίες του ΚΥΠΕ αναφέρουν ότι ο 43χρονος ύποπτος θα ανακριθεί από την Αστυνομία και ανάλογα με την ανάλυση του μαρτυρικού υλικού, θα αποφασιστεί κατά πόσον θα οδηγηθεί αύριο ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για έκδοση διατάγματος κράτησης του.

Εν τω μεταξύ, η γυναίκα η οποία δέχθηκε την επίθεση από τον 43χρονο θα οδηγηθεί στην Αστυνομία, προκειμένου να δώσει κατάθεση για το περιστατικό.