ΗΠΑ: Συνελήφθη ύποπτος για την δολοφονία μητέρας που είχε βγάλει βόλτα το μωρό της με το καροτσάκι

ΗΠΑ: Συνελήφθη ύποπτος για την δολοφονία μητέρας που είχε βγάλει βόλτα το μωρό της με το καροτσάκι

Τα στοιχεία του δεν έχουν δημοσιοποιηθεί, ωστόσο εικάζεται ότι είναι ο πατέρας του μόλις 3 μηνών βρέφους

Ένας ύποπτος προσήχθη για τη δολοφονία μιας μητέρας, που πυροβολήθηκε θανάσιμα, ενώ είχε βγάλει βόλτα με το καροτσάκι το μόλις 3 μηνών μωρό της, υπόθεση που συγκλονίζει τις ΗΠΑ.

Oπως αναφέρει το FOX News, πρόκειται κατά πάσα πιθανότητα για τον πατέρα του μωρού. Το περιστατικό συνέβη νωρίς το βράδυ της Τετάρτης στο Άπερ Ιστ Σάιτ του Μανχάταν στην Νέα Υόρκη και όπως δήλωσαν οι αμερικανικές αρχές και ο δήμαρχος της πόλης, το 3 μηνών μωρό δεν τραυματίστηκε. Δύο ανώτεροι αξιωματούχοι και το μέλος του δημοτικού συμβουλίου της Νέας Υόρκης, Τζούλι Μένιν, που εκπροσωπεί τη γειτονιά όπου συνέβη ο πυροβολισμός της Τετάρτης, διευκρίνισαν ότι η δολοφονημένη γυναίκα είναι η μητέρα του παιδιού.

Ο ένοπλος πλησίασε την 20χρονη γυναίκα και την πυροβόλησε μία φορά στο κεφάλι «από πολύ κοντινή απόσταση», είπε αστυνομικός επίτροπος. Ήταν ντυμένος στα μαύρα, φορούσε κουκούλα, και εθεάθη τελευταία φορά να τρέχει ανατολικά αμέσως μετά. Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου αργότερα διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Τα κίνητρα δεν αποκαλύφθηκαν και δεν έχουν γίνει συλλήψεις μέχρι στιγμής. «Θα βρούμε το άτομο που είναι ένοχο για αυτό το φρικτό έγκλημα. Θα τον βρούμε και θα τον φέρουμε ενώπιον της δικαιοσύνης», είπε ο δήμαρχος Έρικ Άνταμς στους δημοσιογράφους.

Παρακαλούμε περιμένετε ...