Σακίρα – Πικέ: Θα λύσουν τις διαφορές τους στα δικαστήρια για την επιμέλεια των παιδιών

Σακίρα – Πικέ: Θα λύσουν τις διαφορές τους στα δικαστήρια για την επιμέλεια των παιδιών

Η Κολομβιανή τραγουδίστρια θέλει να πάρει τους γιους της μαζί στις ΗΠΑ

Η σχέση μεταξύ της δημοφιλούς Κολομβιανής τραγουδίστριας, Σακίρα και του διεθνούς ποδοσφαιριστή, Ζεράρ Πικέ φαίνεται πως οδεύει σε αδιέξοδο καθώς αποφάσισαν να λύσουν τις διαφορές τους μέσω της δικαστικής οδού.

Παράλληλα, όπως ανέφεραν ισπανικές πηγές, η Σακίρα σκέφτεται να πάει πίσω στις ΗΠΑ μετά την ολοκλήρωση των εκκρεμοτήτων που έχει στην Ισπανία. Η εθνική αθλητική εφημερίδα της Ισπανίας «Marca» ανέφερε επίσης πως υπάρχει δικαστική διαμάχη μεταξύ των δύο καθώς θα πρέπει πλέον το δικαστήριο να αποφασίσει τα δικαιώματα με τους δυο γιους τους, Milan και Sasha ιδίως εφόσον η τραγουδίστρια και ο ποδοσφαιριστής δεν παντρεύτηκαν ποτέ.

Ο Πικέ αρνήθηκε να υπογράψει τα έγγραφα με τα οποία η Σακίρα δικαιούται να πάρει τα δύο της παιδιά μαζί της στο Μαϊάμι στη Φλόριντα για δύο μήνες.

Η απόφαση της τραγουδίστριας να προβεί σε κάτι τόσο δραστικό για την καθημερινότητά της ήταν τα τερατώδη μηνύματα που βρέθηκαν έξω ακριβώς από το σπίτι της οικογένειας στη Βαρκελώνη ενώ η αστυνομία δεν έχει καταφέρει ακόμη να βρει το άτομο που βανδάλισε το σπίτι.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Shakira (@shakira)