Ντεμπούτο του Τζόνι Ντεπ στο TikTok με εκατομμύρια ακολούθους

Ντεμπούτο του Τζόνι Ντεπ στο TikTok με εκατομμύρια ακολούθους

Ετοιμάζει δυναμική επιστροφή στα δρώμενα του κινηματογράφου μετά τη δικαστική του νίκη επί της Άμπερ Χερντ

Ο Τζόνι Ντεπ, μετά την ανακοίνωση της ετυμηγορίας του δικαστηρίου, το οποίο αποφάσισε ότι πρέπει να του καταβληθεί αποζημίωση 10,4 εκατομμυρίων δολαρίων για συκοφαντική δυσφήμιση από την πρώην σύζυγό του Άμπερ Χερντ, σχεδιάζει δυναμική επάνοδο και μεταξύ άλλων έκανε ντεμπούτο στο TikTok.

Ο ηθοποιός, ο οποίος έχει ήδη 4,3 εκατομμύρια ακόλουθους έγραψε στα βιογραφικά στοιχεία στο προφίλ του στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης «occasional thespian» (περιστασιακά ηθοποιός) και δημοσίευσε ένα βίντεο μοντάζ από την πρόσφατη περιοδεία του στο Ηνωμένο Βασίλειο με τον Τζεφ Μπεκ.

Ο Τζόνι Ντεπ έστειλε επίσης μήνυμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προς τους «πιο πολύτιμους, πιστούς και ακλόνητους υποστηρικτές του» μετά τη νίκη του στη δίκη.

«Σε όλους τους πιο πολύτιμους, πιστούς και ακλόνητους υποστηρικτές μου. Ήμασταν παντού μαζί, τα έχουμε δει όλα μαζί» έγραψε ο Ντεπ. «Περπατήσαμε μαζί στον ίδιο δρόμο. Μαζί κάναμε το σωστό, επειδή νοιαζόσασταν. Και τώρα, όλοι μαζί προχωράμε μπροστά. Είστε, όπως πάντα, οι εργοδότες μου και για άλλη μια φορά απογοητεύομαι που δεν μπορώ να πω ευχαριστώ με κάποιον τρόπο, παρά μόνο λέγοντας... ευχαριστώ. Την αγάπη και τον σεβασμό μου, JD».

Σύμφωνα με το ΑΠΕ ΜΠΕ, ο ηθοποιός ετοιμάζεται επίσης να κυκλοφορήσει άλμπουμ με τον Τζεφ Μπεκ.

Την είδηση ανακοίνωσε ο Τζεφ Μπεκ κατά τη διάρκεια συναυλίας με τον Ντεπ στις 2 Ιουνίου στην πόλη Γκέιτσχεντ της Αγγλίας.