Γιατί οι Καρντάσιανς μπήκαν στη «μαύρη λίστα» της Ferrari

Γιατί οι Καρντάσιανς μπήκαν στη «μαύρη λίστα» της Ferrari

H ιταλική αυτοκινητοβιομηχανία θέλει να διαφυλάξει το κύρος των μοντέλων της

Η Ferrari έχει μία μαύρη λίστα στην οποία περιλαμβάνει διάφορους ανεπιθύμητους celebrities όπως είναι οι 50 Cent, Tyga, Floyd Mayweather και Nicolas Cage.

Πριν από μερικές μέρες σε αυτή τη λίστα μπήκε και ο Justin Bieber και ακόμη πιο πρόσφατα όλα τα μέλη της οικογένειας Kardashian. Κάτι που σημαίνει πως απαγορεύεται σε οποιονδήποτε επίσημο αντιπρόσωπο να πουλήσει μία νέα Ferrari στην Kim, την Khloe και τις υπόλοιπες Kardashians.

Με αυτό τον τρόπο η ιταλική εταιρεία θέλει να διαφυλάξει το κύρος των μοντέλων της, αλλά και να μην χρησιμοποιούνται ως μέσο προβολής στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης ή να μην ασελγούν πάνω τους με διάφορες εμπνεύσεις.

Χαρακτηριστικό είναι πως ο Bieber είχε μία Ferrari 458 που της είχε προσθέσει διάφορα πάνω της (όπως μία μεμβράνη διαφορετικού χρώματος), ενώ πολύ συχνά την άφηνε όπου έβρισκε ή την οδηγούσαν μεθυσμένοι φίλοι του.

Η Ferrari περιλαμβάνει και υπογραμμίζει στους όρους αγοράς κάθε νέου της μοντέλου πως δεν επιτρέπεται η παραποίηση του αυτοκινήτου με διάφορες μη εργοστασιακές βελτιώσεις, απαγορεύεται η βαφή πέραν της προβλεπόμενης, ενώ συνιστάται η καλή συντήρηση του αυτοκινήτου.