Βίντεο ντοκουμέντο με τον Μάικ Τάισον να γρονθοκοπεί ενοχλητικό επιβάτη σε αεροπλάνο

Βίντεο ντοκουμέντο με τον Μάικ Τάισον να γρονθοκοπεί ενοχλητικό επιβάτη σε αεροπλάνο

Ο κατά τ' άλλα θαυμαστής που καθόταν πίσω του έκανε έξαλλο τον πυγμάχο

Ένας φαινομενικά ένθερμος θαυμαστής του Μάικ Τάισον έκανε τον διάσημο μποξέρ και πρώην παγκόσμιο πρωταθλητή να χάσει την ψυχραιμία τους και να τον πλακώσει στις μπουνιές μέσα στο αεροπλάνο που επέβαιναν.

Σύμφωνα με το TMZ, το περιστατικό έγινε σε πτήση από το Σαν Φρανσίσκο με προορισμό τη Φλόριντα. Ο Τάισον καθόταν στη θέση του, όταν ένας «υπερβολικά ενθουσιώδης» θαυμαστής που καθόταν πίσω του συνέχισε να του μιλάει «στο αυτί», παρότι ο θρύλος της πυγμαχίας του ζήτησε να «χαλαρώσει». Τότε ο πυγμάχος εξοργίστηκε, σηκώθηκε από τη θέση του και άρχισε να του ρίχνει απανωτές γροθιές στο πρόσωπο.

Μάρτυρες υποστηρίζουν, ότι ο Τάισον ήταν αρχικά άνετος και ψύχραιμος με όλους τους επιβάτες, συμπεριλαμβανομένου και του ενοχλητικού επιβάτη, που κάθισε πίσω του και του φίλου του. Μάλιστα, ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής της πυγμαχίας έβγαλε selfie με έναν από αυτούς και έδειξε μεγάλη υπομονή με τον νεαρό, που στη συνέχεια γρονθοκόπησε. Αμέσως μετά το περιστατικό, ο Τάισον βγήκε από το αεροπλάνο.


Σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα έλαβε ιατρική βοήθεια και στη συνέχεια πήγε στην αστυνομία, όπου κατήγγειλε το περιστατικό. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει σχόλιο ούτε από τον Μάικ Τάισον, ούτε από την αεροπορική εταιρεία στην οποία ανήκει το αεροπλάνο.