Τζόνι Ντεπ στο δικαστήριο: Η Άμπερ Χερντ ήταν βίαιη και έδειχνε μίσος για εμένα

Τζόνι Ντεπ στο δικαστήριο: Η Άμπερ Χερντ ήταν βίαιη και έδειχνε μίσος για εμένα

«Θα μπορούσε να ξεκινήσει με ένα χαστούκι ήι με μια σπρωξιά ή με το να πετάξει ένα τηλεκοντρόλ στο κεφάλι μου»

Ο διάσημος πρωταγωνιστής του Χόλιγουντ Τζόνι Ντεπ δήλωσε σήμερα, κατά τη διάρκεια της κατάθεσής του σε μια ακροαματική διαδικασία για συκοφαντική δυσφήμηση ύψους 50 εκατομμυρίων δολαρίων εναντίον της πρώην συζύγου του Άμπερ Χερντ, ότι εκείνη ήταν που έγινε βίαιη όταν η σχέση τους κατέρρεε, εκτοξεύοντας ύβρεις, οι οποίες ενίοτε κλιμακώνονταν σε ένα χαστούκι ή μια σπρωξιά.

Ο ηθοποιός είπε ενώπιον δικαστηρίου της Βιρτζίνιας ότι η συμπεριφορά της Χερντ άλλαξε και περιλάμβανε πλέον «ταπεινωτικούς χαρακτηρισμούς» και «εκφοβισμό».

«Φαινόταν ως καθαρό μίσος για εμένα», σημείωσε ο Ντεπ.

«Εάν καθόμουν να λογομαχήσω, στο τέλος, ήμουν σίγουρος ότι όλο αυτό θα κλιμακωνόταν σε βία και συχνά έτσι συνέβαινε».

Όταν του ζητήθηκε να περιγράψει τη βία, ο Τζόνι Ντεπ υποστήριξε ότι η Άμπερ Χερντ του «επιτίθετο».

«Θα μπορούσε να ξεκινήσει με ένα χαστούκι. Θα μπορούσε να ξεκινήσει με μια σπρωξιά. Θα μπορούσε να ξεκινήσει με το να πετάξει ένα τηλεκοντρόλ στο κεφάλι μου. Θα μπορούσε να ρίξει ένα ποτήρι κρασί στο πρόσωπό μου», συνέχισε ο ίδιος.

Ο Ντεπ πρόσθεσε ότι εκείνος απομακρυνόταν από την όλη κατάσταση, ορισμένες φορές κλειδωνόταν στο μπάνιο κι ότι ποτέ δεν χτύπησε τη Χερντ.

Ο 58χρονος αστέρας της μεγάλης οθόνης μηνύει την 35χρονη Χερντ για συκοφαντική δυσφήμηση, αφότου εκείνη τον κατηγόρησε για κακοποίηση, επισημαίνεται στο ΑΠΕ ΜΠΕ.

Ο πρωταγωνιστής των «Πειρατών της Καραϊβικής» κατηγορεί τη Χερντ, που είναι επίσης ηθοποιός γνωστή για τη συμμετοχή της σε ταινίες όπως το "Aquaman" και το "Justice League", ότι τον συκοφάντησε όταν έγραψε, τον Δεκέμβριο του 2018, ένα άρθρο γνώμης στην Washington Post ότι έχει επιζήσει από ενδοοικογενειακή βία. Εκείνος κατέθεσε μια μήνυση ύψους 50 εκατομμυρίων δολαρίων σε βάρος της Χερντ το 2018.

Στην αρχική αγόρευσή τους, οι δικηγόροι της Χερντ είπαν ότι ο Ντεπ την κακοποιούσε σωματικά και σεξουαλικά, ενώ έκανε χρήση ναρκωτικών και αλκοόλ.