Μοντέλο του Instagram μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον σύντροφό της

Μοντέλο του Instagram μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον σύντροφό της

Βρέθηκε στο διαμέρισμά της μέσα στα αίματα - Απειλούσε ότι θα αυτοκτονήσει

Μοντέλο του instagram μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον σύντροφό της, έπειτα από καυγά που είχαν οι δυο τους στο διαμέρισμά τους στο Μαϊάμι.

Το ΤΜΖ έφερε στη δημοσιότητα βίντεο από τη στιγμή της σύλληψης της στον τόπο του εγκλήματος. Όπως φαίνεται στις εικόνες, το μοντέλο είναι καλυμμένο στο αίμα, ενώ φορά εσώρουχα και ένα παντελόνι φόρμας. Κάθεται στο πάτωμα με δεμένα τα χέρια πισθάγκωνα, όσο αστυνομικοί ερευνούν τον τόπο του εγκλήματος.


Αστυνομικοί ανταποκρίθηκαν σε κλήση την περασμένη Κυριακή για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας. Όταν έφθασαν εκεί, βρήκαν έναν 27χρονο άνδρα με τραύμα από μαχαίρι, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Η αστυνομία λέει, ότι ο άνδρας που ονομαζόταν Christian Tobechukwu Obumseli και η γυναίκα, της οποίας τα στοιχεία σεν έδωσαν στην δημοσιότητα, συνεπλάκησαν και το επεισόδιο κατέληξε στο μαχαίρωμα του 27χρονου.

Όπως είπε ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος, η δράστις είναι το μοντέλο του instagram, Courtney Tailor, η οποία έχει πάνω από 2 εκατ. followers στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, στο οποίο διαθέτει και σελίδα Only Fans με πιο αποκαλυπτικό περιεχόμενο. Το μοντέλο δεν συνελήφθη, καθώς όταν οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα για ανάκριση, φέρεται να απείλησε να αυτοκτονήσει και οδηγήθηκε σε ψυχιατρική κλινική.