Αποτροπιασμός στη Φλόριντα: Ανάγκαζαν τον γιο τους να ζει κλειδωμένος σε κελί

Αποτροπιασμός στη Φλόριντα: Ανάγκαζαν τον γιο τους να ζει κλειδωμένος σε κελί

Η σοκαριστική αποκάλυψη έγινε όταν ο 13χρονος δηλώθηκε ως εξαφανισμένος

Συνελήφθη ένα ζευγάρι από τη Φλόριντα επειδή φέρεται να ανάγκασε τον υιοθετημένο έφηβο γιο του να ζήσει σε μια μικρή κλειδωμένη κατασκευή στο γκαράζ του σπιτιού τους για πέντε χρόνια, όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία.

Σύμφωνα με τη New York Post, οι φρικτές συνθήκες που βίωσε το 13χρονο αγόρι, αποκαλύφθηκαν από τις Αρχές, όταν ο έφηβος δηλώθηκε ως εξαφανισμένος από το σπίτι της οικογένειας, στις 30 Ιανουαρίου.

Οι αστυνομικοί στο Palm Beach της Φλόριντα δέχτηκαν μια κλήση από το σπίτι του Τίμοθι και της Τρέισι Φέριτερ, ότι ο 13χρονος θετός γιος τους, το είχε σκάσει από το σπίτι και έκτοτε αγνοείται, σημειώθηκε στον ΣΚΑΪ.

Δυο ντετέκτιβ που ασχολούνται με αγνοούμενα παιδιά πήγαν σπίτι και βρήκαν τους γονείς εξαιρετικά ψύχραιμους. Οι γονείς είπαν στους ντετέκτιβ ότι ο γιος τους που αγνοείται, το έχει ξανακάνει αυτό και έχει προβλήματα συμπεριφοράς.

Φεύγοντας από το σπίτι ο ένας από τους ντετέκτιβ είδε ένα κελί σαν κλουβί 2x2 στην άκρη του γκαράζ. Του έκανε εντύπωση και το πλησίασε. Διαπίστωσε ότι στην μεταλλική του πόρτα το κλουβί είχε πόμολο, ώστε να ανοίγει μόνο από έξω.

Στο σημείο αυτό ήρθε αντιμέτωπος με μια σοκαριστική ανακάλυψη. Στο κελί υπήρχε ένας κουβάς, ένα στρώμα και μια κάμερα. Η μητέρα του 13χρονου υιοθετημένου παιδιού, η Τρέισι Φέριτερ, ισχυρίστηκε στον ντετέκτιβ ότι ο χώρος χρησιμοποιήθηκε ως γραφείο και για αποθήκευση, σύμφωνα με την τοπική Αστυνομία.

Οι αρχές εντόπισαν τον υποτιθέμενο εξαφανισμένο γιο στο σχολείο την επόμενη ημέρα και έτσι έμαθαν για την απαίσια χρήση της κατασκευής. Αφού πήραν το παιδί στο τμήμα, με τη βοήθεια παιδοψυχολόγου, το μικρό παιδί άρχισε να τα λέει όλα. Η πρώτη του κουβέντα ήταν ότι κανείς μα κανείς δεν τον αγαπά. Είπε ότι ζούσε σε εκείνο το κλουβί από τα 8 του χρόνια, δηλαδή από το 2017.

Ο έφηβος είχε το δικαίωμα να φεύγει από την ξύλινη κατασκευή μόνο για το σχολείο. Του έφερναν φαγητό και αναγκαζόταν να χρησιμοποιήσει τον κουβά σαν τουαλέτα. Το μπάνιο και η προσωπική υγιεινή ήταν απαγορευμένα.

Μετά τις φρικτές αποκαλύψεις, το ζεύγος Φέριτερ κατηγορήθηκε για βαριά παιδική κακοποίηση. Στο σπίτι τους έμεναν άλλα τρία παιδιά. Έκτοτε, τέθηκαν υπό την επιμέλεια των Υπηρεσιών Προστασίας Παιδιού, όπως ανέφεραν οι Αρχές. Η δίκη ορίστηκε να γίνει σε λίγους μήνες και ο Τίμοθι Μαζί με την Τρέισι πλήρωσαν 50.000 δολάρια ο καθένας ως εγγύηση για να βγουν έξω. Τους απαγορεύεται ρητά όμως να πλησιάσουν τα παιδιά τους, μετά τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας.κλουβί