Snoop Dogg: Τον μήνυσαν για σεξουαλική επίθεση – «Mε εξανάγκασε σε στοματικό σεξ»

Snoop Dogg: Τον μήνυσαν για σεξουαλική επίθεση – «Mε εξανάγκασε σε στοματικό σεξ»

Τον κατήγγειλε ένα μοντέλο και χορεύτρια για υπόθεση του 2013

Μήνυση κατατέθηκε σε βάρος του Snoop Dogg για φερόμενη σεξουαλική επίθεση και βιαιοπραγία σε γυναίκα το 2013, σύμφωνα με το Pitchfork.

Η ανώνυμη γυναίκα -ηθοποιός, μοντέλο και χορεύτρια- αναφέρει πως αφού παρέστη σε συναυλία τού ράπερ στις 29 Μαΐου του 2013, ένας συνεργάτης του, ο Bishop Don “Magic” Juan προσφέρθηκε να την επιστρέψει σπίτι της. Ωστόσο, η ίδια αποκοιμήθηκε στο αυτοκίνητο και βρέθηκε παρά τη θέλησή της στο σπίτι του. Το επόμενο πρωί, όπως καταγγέλλει η γυναίκα, ο Χουάν φέρεται να «έβγαλε το πέος του από το παντελόνι και το έβαλε με τη βία στο στόμα της».

Την επόμενη μέρα, πήγε τη γυναίκα στο στούντιο του Snoop Dogg για να δει αν θα την προσελάμβανε σε ένα ρόλο σε τηλεοπτική εκπομπή. Σύμφωνα με τη δικογραφία, ο ράπερ τη στρίμωξε ενώ βρισκόταν στην τουαλέτα, την εξανάγκασε σε στοματικό σεξ και στη συνέχεια «αυτοϊκανοποιήθηκε και εκσπερμάτισε στο επάνω μέρος τού στήθους της γυναίκας».

Όπως αναφέρεται στη δικογραφία, η γυναίκα δεν πήρε την τηλεοπτική δουλειά καθώς «αρνήθηκε να προσφέρει στοματικό σεξ».

Η ίδια μηνύει τώρα τον Snoop Dogg -κατά κόσμον Κάλβιν Κορντοσάρ Μπρόουντους Τζ. για την παραβίαση του νόμου περί προστασίας θυμάτων τράφικινγκ, σεξουαλική επίθεση και βιαιοπραγία. Στη δικογραφία αναφέρεται και το όνομα τού συνεργάτη του, Χουάν.

Σημειώνεται πως το νέο άλμπουμ του 50χρονου ράπερ BODR κυκλοφορεί σήμερα και σηματοδοτεί την επιστροφή του στην θρυλική δισκογραφική χιπ χοπ, Death Row Records - που πλέον διαχειρίζεται ο ίδιος.

O Snoop Dogg αναμένεται να εμφανιστεί στο ημίχρονο του Super Bowl στις 13 Φεβρουαρίου, μαζί με τους Dr Dre, Eminem, Mary J Blige και Kendrick Lamar.