Πάμελα Άντερσον: Ο λόγος που χωρίζει και τον 5o σύζυγό της

Πάμελα Άντερσον: Ο λόγος που χωρίζει και τον 5o σύζυγό της

Ο έρωτας τους έφθειρε εν μέσω καραντίνας

Η Πάμελα Άντερσον κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον πέμπτο της σύζυγο, καθώς φαίνεται πως δεν ικανοποιούσε τις ανάγκες της.

Η «σεξοβόμβα» των '90ς θέλει να χωρίσει τον Νταν Χέιχαρστ, και σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το «Page Six», ο λόγος είναι ότι «ήταν αγενής, μη υποστηρικτικός και... κόπανος».

Η διάσημη ηθοποιός που έγινε γνωστή μέσα από τις σέξι εμφανίσεις της στην τηλεοπτική σειρά «Baywatch» υπέβαλε την αίτηση του διαζυγίου στη γενέτειρά της στον Καναδά, όπου ζει με τον Χέιχαρστ από την ημέρα που παντρεύτηκαν, τα Χριστούγεννα του 2020, στο σπίτι τους στο Βανκούβερ.

Ο Χέιχαρστ ήταν προηγουμένως ο σωματοφύλακας της 54χρονης και εργολάβος στο σπίτι της, προτού προκύψει το ειδύλλιο.

Οι πηγές που επικαλείται η ιστοσελίδα, αναφέρουν ότι η συμβίωσή τους εν μέσω καραντίνας, φαίνεται ότι έφθειρε τον έρωτα του ζευγαριού.

«Ο Νταν αποδείχθηκε ένας κόπανος για την Πάμελα, ήταν αγενής και μη υποστηρικτικός. Μετά από δύο χρόνια που ζούσαν μαζί, ο ένας γνωρίζει καλύτερα τον άλλον, και προς το χειρότερο. Έτσι, η Πάμελα συνειδητοποίησε ότι ο Νταν δεν είναι ο κατάλληλος» τονίζει η ίδια πηγή και συμπληρώνει πως η ηθοποιός αποφάσισε ότι δεν είχαν τίποτα κοινό και πως δεν της συμπεριφερόταν όπως εκείνη ήθελε.

«Τσακώνονταν, παρότι ήθελε να πετύχει ο γάμος τους, αλλά φάνηκε ότι δεν μπορούσε να εκπληρώσει τις ανάγκες της».

Οι προηγούμενοι γάμοι της

Η Πάμελα Άντερσον παντρεύτηκε αρχικά με τον Τόμι Λι, με τον οποίο απέκτησε δύο γιους, τον Μπράντον και τον Ντίλαν.

Στη συνέχεια, παντρεύτηκε με τον Κιντ Ροκ, με τον οποίο χώρισε το 2006. Με τον μουσικό παραγωγό Ρικ Σάλομον, παντρεύτηκαν δύο φορές, πρώτα το 2007 και μετά, τον Ιανουάριο του 2014.

Ο τελευταίος της γάμος ήταν με τον κινηματογραφικό παραγωγό Τζον Πήτερς, το 2020, από τον οποίο χώρισε μόλις 12 ημέρες αργότερα.