Κατέστρεψε την ζωή του πρώην της με «όπλο» το Instagram -Τι έκανε και τον συνέλαβαν 6 φορές

Κατέστρεψε την ζωή του πρώην της με «όπλο» το Instagram -Τι έκανε και τον συνέλαβαν 6 φορές

Ο δύστυχος νεαρός πέρασε 81 ώρες υπό κράτηση, του τοποθετήθηκε ηλεκτρονικός δέκτης, ενώ έχασε ακόμα και την δουλειά του

Άδοξο τέλος είχε τελικά η προσπάθεια μιας 20χρονης από το Λίβερπουλ να ενοχοποιήσει τον πρώην σύντροφό της για τις δήθεν απειλές που της έκανε, με στόχο να καταλήξει στην φυλακή.

Η Courtney Ireland-Ainsworth συνολικά κατέθεσε δέκα αναφορές στην αστυνομία, στις οποίες ισχυριζόταν πως ο 22χρονος πλέον Louis Jolly απειλούσε να την μαχαιρώσει.

Όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς, ο Louis Jolly συνελήφθη 6 φορές, πέρασε 81 ώρες υπό κράτηση, του τοποθετήθηκε ηλεκτρονικός δέκτης, ενώ έχασε ακόμα και την δουλειά του!

Είναι χαρακτηριστικό πως προκαλούσε καταστροφές στο σπίτι της και του της χρέωνε, ενώ είχε φτάσει στο σημείο ακόμα και να αυτοτραυματιστεί.

Τα περισσότερα ψέματα όμως, έρχεται μία στιγμή που αποκαλύπτονται και έτσι έγινε και με την περίπτωση της Courtney Ireland-Ainsworth.

Όταν λοιπόν η αστυνομία πήρε στα χέρια της, τα στοιχεία από το Facebook, είδε οτι τουλάχιστον 30 λογαριασμοί στο Instagram είτε είχαν δημιουργηθεί με το μέιλ της, είτε είχαν την IP του σπιτιού και του κινητού της τηλεφωνούν.

Έτσι, πίσω στον Δεκέμβριο του 2020, η υπόθεση άρχισε να ξεσκεπάζεται και να βγαίνει η πραγματικότητα στην επιφάνεια.

 

 

Τελικά η εκδικητική νεαρή «πλήρωσε» την σκευωρία που έστησε με ποινή φυλάκισης 10 μηνών. 

Παρακαλούμε περιμένετε ...