Νέα ανατροπή στο σίριαλ Τζόκοβιτς: Το Spiegel αποκαλύπτει πότε νόσησε από κορονοϊό

Νέα ανατροπή στο σίριαλ Τζόκοβιτς: Το Spiegel αποκαλύπτει πότε νόσησε από κορονοϊό

Διαψεύδει η ισπανική κυβέρνηση πως ο Σέρβος τενίστας βρέθηκε εκεί πριν πάει στην Αυστραλία

Η μία ανατροπή μετά την άλλη διαδέχεται στο σίριαλ του Νόβακ Τζόκοβιτς και την συμμετοχή του ή όχι στο αυατραλιανό όπεν.  Δημοσίευμα του «Spiegel» αποκαλύπτει πότε βγήκε το θετικό τεστ του Σέρβου σταρ για τον κορονοϊό και σύμφωνα με το γερμανικό περιοδικό είναι αργότερα από την ημερομηνία που δήλωσε ο τενίστας.

Το ομοσπονδιακό δικαστήριο της Μελβούρνης δικαίωσε τον Νόβακ Τζόκοβιτς για την ένσταση της ακύρωσης της βίζας του, όμως η υπόθεση παραμένει ανοικτή, αν και από την ισπανική κυβέρνηση διαψεύδουν ότι ταξίδεψε εκεί πριν πάει στην Αυστραλία.

Πάντως, το «Spiegel» σε δημοσίευμα του ισχυρίζεται πως ο Τζόκοβιτς έβγαλε θετικό τεστ για τον κορονοϊό στις 26 Δεκεμβρίου. Οι νομικοί εκπρόσωποι του «Νόλε» υποστήριξαν πως ο Σέρβος νόσησε στις 16 Δεκεμβρίου και τον ξεπέρασε έξι μέρες αργότερα, στις 22 του μήνα. Σύμφωνα με το γερμανικό μέσο, το τεστ στο οποίο υποβλήθηκε ο Τζόκοβιτς και ήταν θετικό έγινε στις 26 Δεκεμβρίου και όχι στις 16 με βάση τον κωδικό QR του τεστ και την ημερομηνία διεξαγωγής του.

Εάν το δημοσίευμα έχει βάση τότε ο «Νόλε» δήλωσε ψευδή στοιχεία και κινδυνεύει με φυλάκιση, ενώ «έσπασε» τη 14ήμερη υποχρωτική καραντίνα του.

Και ακόμα δεν έχει γίνει γνωστή η απόφαση του υπουργού Μετανάστευσης της Αυστραλίας, αν θα ακυρώσει την βίζα του Τζόκοβιτς.