Πήγε να κλέψει εργαλεία από αυτοκίνητο, αλλά έπεσε σε επαγγελματία Kickboxer

Πήγε να κλέψει εργαλεία από αυτοκίνητο, αλλά έπεσε σε επαγγελματία Kickboxer

Δεν ήξερε σε ποιανού το γκαράζ μπήκε...

Με την ατυχία του πρέπει να τα έβαλε ένας επίδοξος κλέφτης που επέλεξε να «χτυπήσει» το λάθος αυτοκίνητο. Όταν πήγε να κλέψει εργαλεία από το πορτμπαγκάζ ενός αυτοκινήτου που βρισκόταν σε γκαράζ, ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τον ιδιοκτήτη, ο οποίος αποδείχθηκε επαγγελματίας Kickboxer!

Την συνέχεια μπορείτε να την παρακολουθήσετε μέσω του βίντεο από την κάμερα του γκαράζ που ανέβασε ο αθλητής του κικμπόξινγκ Leighton Brady στο TikTok.

Ο Brady έγραψε την εξής λεζάντα: «Μην κλέβετε εργαλεία από το σπίτι του Kickboxer Toe2Toe. Αυτός ο κλέφτης πήρε ένα δωρεάν μάθημα kickboxing».

Στο βίντεο φαίνεται ο κλέφτης με μια κουκούλα στο κεφάλι να ψάχνει μέσα στο πορτμπαγκάζ του Brady και να αρπάζει μια εργαλειοθήκη. Την ώρα που είναι έτοιμος να φύγει εμφανίζεται ο Kickboxer που αρχίζει να τον κυνηγάει.

Ο κλέφτης πετάει αμέσως ότι έχει πάρει και τρέχει να διαφύγει, ωστόσο λίγο αργότερα φαίνεται ότι ο Kickboxer τον πιάνει, αφού ακούγονται οι φωνές του δράστη, προφανώς από τα χτυπήματα που δέχεται.

@leightonbradyDON'T STEAL TOOLS FROM A TOE 2 TOE KICKBOXERS HOUSE, This thief had a kickboxing lesson for free 😂 ##dontsteal ##tooltheft ##tradesman ##toolthief♬ original sound - leightonbrady