Ταπεινώσεις και σεξουαλική κακοποίηση: Η ζωή των playmate μέσα στην βίλα του Χιου Χέφνερ

Ταπεινώσεις και σεξουαλική κακοποίηση: Η ζωή των playmate μέσα στην βίλα του Χιου Χέφνερ

Όλα όσα αποκαλύπτονται στο ντοκιμαντέρ «Secrets of Playboy»

Σάλο έχει ξεσηκώσει ένα αμερικανικό ντοκιμαντέρ το οποίο αποκαλύπτει τι συνέβαινε καθημερινά μέσα στη βίλα του Χιου Χέφνερ, του ιδρυτή και εκλιπόντα ιδιοκτήτη του περιοδικου Playboy, ο οποίος πέθανε προ ετών στα 91 του χρόνια.

Στο «Secrets of Playboy» δυο πρώην «κουνελάκια» και playmates, η Χόλι Μάντισον και η Σόντρα Θίοντορ θυμούνται όλα τα δεινά που πέρασαν μέσα στη βίλα… των οργίων, κάνοντας λόγο για συνεχόμενες ταπεινώσεις, μέχρι και υπνωτικά χάπια για να κάνουν ευκολότερα σεξ.

Η 41χρονη σήμερα Μάντισον αποκαλύπτει στο ντοκιμαντέρ τον ψυχικό και συναισθηματικό εξευτελισμό που υπέστη ως Playmate από το 2001 έως το 2008.

«Έσπασα κάτω από αυτή την πίεση και με έκαναν να νιώσω ότι έπρεπε να μοιάζω ακριβώς όπως όλες οι άλλες», λέει η Μάντισον, η οποία πρωταγωνίστησε ως ένα από τα κορίτσια του ριάλιτι «The Girls Next Door».

Η  ίδια θυμάται ότι μετά από έξι μήνες ζωής δίπλα σε ένα σωρό ξανθιές, αποφάσισε να κόψει τα μαλλιά της θέλοντας να τονώσει την αυτοπεποίθησή της. Η πράξη της, όμως, αυτή, όπως η ίδια υποστηρίζει, προκάλεσε την οργή του Χέφνερ. «Επέστρεψα με κοντά μαλλιά και έγινε έξαλλος», λέει η Μάντισον. «Ούρλιαζε και μου είπε ότι φαίνομαι γριά», πρόσθεσε.

Οι καταγγελίες της Μάντισον επιβεβαιώνονται στην εκπομπή από τον φίλο του Χέφνερ, τον Τζόναθαν Μπέικερ. «Ναι, το θυμάμαι όταν έκοψε τα μαλλιά της. Ήταν πολύ δυσαρεστημένος με αυτό», είπε ο Μπέικερ.

«Ήταν πολύ απογοητευτικό να ζεις μαζί της κάθε μέρα. Μπορούσα σίγουρα να δω ότι η Μάντισον είχε κατάθλιψη. Η συμπεριφορά της είχε αρχίσει να αλλάζει», συμπληρώνει η Μπρίτζετ Μάρκουαρτ, πρώην συμπρωταγωνίστριά της Μάντισον στο «Girls Next Door».

Τους έδιναν υπνωτικά χάπια για να κάνουν σεξ

Από την πλευρά της, η Θίοντορ, playmate από το 1976 έως το 1981, αποκαλύπτει ότι τους έδιναν υπνωτικά χάπια.

«Συνήθως έπαιρνες μόλις το μισό. Αλλά αν έπαιρνες δύο, θα λιποθυμούσες», αποκαλύπτει η 64χρονη σήμερα γυναίκα, προσθέτοντας εμφατικά πως «υπήρχε στην ατμόσφαιρα ένας αέρας διαρκούς αποπλάνησης και οι άντρες ήξεραν ότι μπορούσαν να πείσουν τα κορίτσια να κάνουν σχεδόν ό,τι ήθελαν αν τους έδιναν ένα χάπι».

Η πρώην γραμματέας και βοηθός του Χέφνερ επιβεβαίωσε τους ισχυρισμούς της Θίοντορ ότι τα μοντέλα ναρκώνονταν και έκαναν σεξ δίχως την θέλησή τους: «Τα χάπια ήταν αυτό που λέγαμε leg-spreaders (σ.σ: να ανοίγουν τα πόδια). Αυτό ήταν όλο το νόημά τους», καταλήγει με νόημα στο ντοκιμαντέρ η Λίσα Λόβινγκ Μπάρετ, η οποία εργάστηκε στην βίλα του Playboy από το 1977 έως το 1989.

Το ντοκιμαντέρ θα αρχίσει να προβάλλεται στις 24 Ιανουαρίου του 2022.