Πρώην άσος της Ρεάλ πιάστηκε στα… πράσα από τη σύζυγό του – Τα είχε με την κολλητή της

Πρώην άσος της Ρεάλ πιάστηκε στα… πράσα από τη σύζυγό του – Τα είχε με την κολλητή της

Η γυναίκα του Φερνάντο Γκάγκο τους βρήκε πάνω στο κρεβάτι τους με την χορεύτρια φίλη της

Σε δύσκολη θέση είναι ο πρώην παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης και της Μπόκα Τζούνιορς, Φερνάντο Γκάγκο, καθώς η σύζυγός του τον «τσάκωσε» στο κρεβάτι με την κολλητή της φίλη.

Ο πρώην αστέρας των «μερένγχες» ασχολείται πλέον με την προπονητική, όμως απασχολεί τα «φώτα» της δημοσιότητα για τα όσα κάνει εκτός του γηπέδου και την απιστία του.

Συγκεκριμένα η σύζυγός του, Ζισέλα Ντούλκο, τον τσάκωσε» στο κρεβάτι μαζί με την καλύτερη της φίλη και ιδιοκτήτρια σχολής χορού, Βερόνικα Λαφίτε, με αποτέλεσμα να φύγει έξαλλη από το σπίτι τους, τονίστηκε στην ΕΡΤ.

Η 36χρονη Ντούλκο ήταν παντρεμένη με τον Αργεντινό εδώ και δέκα χρόνια και είχε μάλιστα μαζί του και τρία παιδιά. Τον λόγο του χωρισμού τους τον αποκάλυψε η δημοσιογράφος Σίνθια Φερνάντες μιλώντας σε ΜΜΕ της Αργεντινής.

View this post on Instagram

A post shared by Gisela Dulko (@giseladulko)

«Παντρεύτηκαν πριν από δέκα χρόνια και έχουν τρία παιδιά, ενώ πάντα κρατούσαν χαμηλό προφίλ. Χώρισαν λόγω της απιστίας του. Την απάτησε με την καλύτερή της φίλη. Ήταν φίλες και τα παιδιά τους πήγαιναν μαζί σχολείο και η Ζισέλα τα πήρε από εκεί. Η Ζισέλα φαίνεται ότι τους βρήκε στο σπίτι της, στο κρεβάτι της. Άνοιξε την πόρτα και βρήκε τον Φερνάντο Γκάγκο με μια άλλη γυναίκα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

View this post on Instagram

A post shared by Gisela Dulko (@giseladulko)