Εστιατόριο στο Τέξας πέταξε έξω ζευγάρι επειδή φορούσαν μάσκες

Εστιατόριο στο Τέξας πέταξε έξω ζευγάρι επειδή φορούσαν μάσκες

Οι υπεύθυνοι υποστήριξαν ότι η μάσκα αντιτίθεται στον... ενδυματολογικό κώδικα του καταστήματος

Μία δυσάρεστη εμπειρία είχαν οι γονείς ενός νεογέννητου παιδιού με κυστική ίνωση, όταν πήγαν να ξεσκάσουν με παρέα σε εστιατόριο στο Τέξας, φορώντας προστατευτικές μάσκες για τον κορονοϊό και οι υπεύθυνοι του καταστήματος τους πέταξαν κυριολεκτικά έξω.

Όπως ανέφερε ο τηλεοπτικός σταθμός KTVT, η Natalie Wester και ο σύζυγός της πήγαν στο εστιατόριο Hang Time Bar & Grill με κάποιους φίλους τους για να ξεσκάσουν. Οι γονείς ενός μόλις 4 μηνών αγοριού θέλοντας να διαφυλάξουν την υγεία του παιδιού τους, το οποίο είχαν αφήσει σπίτι με baby sitter, φορούσαν μάσκες για προστασία από τον κορονοϊό.

Ωστόσο, οι ελπίδες τους για μια χαλαρωτική και χωρίς άγχος έξοδο, διαψεύστηκαν όταν μια σερβιτόρα πλησίασε το πλήρως εμβολιασμένο ζευγάρι και τους είπε, ότι θα πρέπει να βγάλουν τις μάσκες τους, τηρώντας τον ενδυματολογικό κώδικα του εστιατορίου. «Αν ήσασταν ποτέ νέοι γονείς, το να έχετε αυτές τις 2 ώρες έξω, μία ή δύο φορές το μήνα, είναι τόσο σημαντικό για την ψυχική σας υγεία», δήλωσε ο Wester στον τηλεοπτικό σταθμό.