Απογοήτευση για Μέγκαν Μαρκλ η μη πρόσκληση των Ομπάμπα στο πάρτι γενεθλίων του Μπαράκ

Απογοήτευση για Μέγκαν Μαρκλ η μη πρόσκληση των Ομπάμπα στο πάρτι γενεθλίων του Μπαράκ

Ο λόγος που χάλασαν οι σχέσεις των δύο οικογενειών

Μπορεί να ακουγόταν έντονα ότι η Mέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι έχουν καλές σχέσεις με τον πρώην προεδρικό ζεύγος, Μπαράκ και Μισέλ Ομπάμα, ωστόσο δεν έλαβαν πρόσκληση για το πάρτι της χρονιάς, όπως χαρακτηρίστηκε από τα μέσα, για τα γενέθλια του πρώην προέδρου των ΗΠΑ.

Σύμφωνα λοιπόν με νέα δημοσιεύματα, το ζευγάρι, όχι μόνο δεν έλαβε πρόσκληση για το πάρτι, αλλά ακόμη και αν είχαν προσκληθεί φαίνεται να μην ήταν ικανοί να παρευρεθούν καθώς η Meghan έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί τους, μόλις πριν από 2 μήνες.

Με την Άντζελα Λεβίν να αναφέρει στη ‘The Sun’, πως «η δούκισσα του Sussex ήθελε απεγνωσμένα να βρεθεί ανάμεσα στους σημαντικούς αυτούς προσκεκλημένους, ακόμα κι αν δεν θα μπορούσε στην πραγματικότητα να πάει. Αναμφίβολα, δεν μπορούμε να παραβλέψουμε το γεγονός πως αυτή η πρόσκληση από τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ θα ήταν ένα σημάδι αναγνώρισης προς την καλή κοινωνία της χώρας».

Από την άλλη το πρώην προεδρικό ζεύγος, αναφέρει πως «αναγκάστηκε» να μειώσουν τη λίστα των καλεσμένων, περίπου 200-400, εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού.

Ωστόσο η Λεβίν, τονίζει πως οι Sussex δεν ήταν ούτε στην αρχική λίστα.

Καθώς, φήμες θέλουν τον Μπαράκ και τους Ομπάμα γενικότερα να έχουν ψυχραθεί με τους Sussex λόγω και της συνέντευξης τους στην Όπρα, και την επίθεση στην βασιλική οικογένεια, αφού οι Ομπάμα είναι μεγάλοι υποστηρικτές της βασίλισσας Ελισάβετ και της βρετανικής μοναρχίας εδώ και χρόνια.

Πηγή: Must