Μήνυση στον πρίγκιπα Άντριου για σεξουαλική κακοποίηση ανήλικης – Θύμα του παιδόφιλου Έπσταϊν

Μήνυση στον πρίγκιπα Άντριου για σεξουαλική κακοποίηση ανήλικης – Θύμα του παιδόφιλου Έπσταϊν

Η 38χρονη ισχυρίζεται ότι η Βρετανίδα Γκίσλεϊν Μάξγουελ την  έμπλεξε σε αυτό το κύκλωμα

Μήνυση εναντίον του πρίγκιπα Άντριου στη Νέα Υόρκη την Δευτέρα κατέθεσε ένα από τα θύματα του παιδόφιλου Τζέφρι Έπσταϊν και ζητάει αποζημίωση για τη σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη όταν ήταν ανήλικη.

Η Βιρτζίνια Ρόμπερτς Τζάφρε ισχυρίζεται στη μηνυτήρια αναφορά ότι υπέστη «σκόπιμη πρόκληση συναισθηματικής δυσφορίας» μετά τον φερόμενο βιασμό, σημειώνεται στην ΕΡΤ.

Η 38χρονη, πλέον, Βιρτζίνια Τζάφρε, αναφέρει ότι η Βρετανίδα Γκίσλεϊν Μάξγουελ την  έμπλεξε σε αυτό το κύκλωμα και πως δέχθηκε επίθεση από τον Έπσταϊν, από τον Δούκα του Γιόρκ, και από έναν μεγάλο αριθμό φίλων του νεκρού παιδόφιλου. Η αγωγή επιδιώκει αποζημίωση και την τιμωρία του πρίγκιπα Άντριου.

Ο δευτερότοκος γιος της Βασίλισσας Ελισάβετ έχει αρνηθεί κατηγορηματικά, όλους τους ισχυρισμούς περί αδικήματος, όπως και η Μάξγουελ.

Το μόνο που είπε σήμερα εκπρόσωπος του πρίγκιπα Άντριου είναι το «ουδέν σχόλιο».

«Δεν κατέληξα σε αυτήν την απόφαση ελαφρά», λέει η Τζάφρε από την Αυστραλία όπου ζει τώρα με τον σύζυγο και τα παιδιά τους.

«Ως μητέρα και σύζυγος, η οικογένεια μου έρχεται πρώτη. Γνωρίζω ότι αυτή η ενέργεια θα με υποβάλει σε περαιτέρω επιθέσεις του πρίγκιπα Άντριου και των υποκατάστατων του. Αλλά ήξερα ότι αν δεν το επιδιώξω θα απογοήτευα και αυτούς και τα άλλα θύματα», ανέφερε η ανακοίνωση.