Σοκάρει το δράμα της Τουρκάλας ηθοποιού: Με βίαζε ο πατέρας μου από 15 ετών

Σοκάρει το δράμα της Τουρκάλας ηθοποιού: Με βίαζε ο πατέρας μου από 15 ετών

Η Μελίσα Ντονγκέλ πρωταγωνιστεί στη σειρά Elif που προβάλλεται και στην Ελλάδα

Το χαμόγελό της δεν προδίδει το δράμα που πέρασε με τη σεξουαλική κακοποίηση και είναι σοκαριστικό. Συγκλονίζει η αποκάλυψη της γνωστής Τουρκάλας ηθοποιού Μελίσα Ντονγκέλ πως ο πατέρας της την βίαζε και τη χτυπούσε από την ηλικία των 15 ετών. Η καλλτέχνης από τη γείτονα χώρα πρωταγωνιστεί στη σειρά Elif, που προβάλεται και στην Ελλάδα.

Η 21χρονη εξήγησε ότι η μητέρα της δυσπιστούσε, στην αρχή, σε αυτά που τις εκμυστηρεύτηκε. Αργότερα, όταν συνειδητοποίησε την αλήθεια, είπε στη Μελίσα να μην αποκαλύψει τίποτα σε κανέναν.

Η ηθοποιός μίλησε ανοικτά για το παρελθόν της, με αφορμή την προσπάθεια της να διεκδικήσει από τον πατέρα της την κηδεμονία της ανήλικης αδερφής της. Ο  πατέρας της Ντονγκέλ βρίσκεται στη φυλακή, τα τελευταία τέσσερα χρόνια, εκτίοντας ποινή για την κακοποίηση της κόρης όσο και της συζύγου του.

Η υπόθεση της Ντονγκέλ έχει πάρει διαστάσεις στην Τουρκία, καθώς το κίνημα #MeToo φαίνεται να ανθίζει και οι καταγγελίες από τους εργαζόμενους στο θέαμα είναι πολλές.

Γι' αυτό και πλήθος ανθρώπων και όχι μόνο από τον καλλιτεχνικό χώρο στηρίζει την 21χρονη δημόσια, μέσω του hashtag #YalnızDeğilsınMelisaDöngel (σ.σ. «Μελίσα Ντονγκέλ δεν είσαι μόνη»), ζητώντας, παράλληλα, την αλλαγή της νομοθεσίας για τις υποθέσεις κακοποίησης στην Τουρκία.