Kούρευε το γρασίδι σε αεροδρόμιο όταν έπεσε πάνω της ένα μικρό αεροπλάνο

Kούρευε το γρασίδι σε αεροδρόμιο όταν έπεσε πάνω της ένα μικρό αεροπλάνο

Τραγικό θάνατο βρήκε 27χρονη εργαζόμενη στο Μόντρεαλ του Καναδά

Τραγικό θάνατο βρήκε μία 27χρονη εργαζόμενη σε εταιρεία συντήρησης στο αεροδρόμιο Saint-Esprit στο Μόντρεαλ του Καναδά, όταν την ώρα που κούρευε το γρασίδι, ένα μικρό αεροπλάνο που προσγειωνόταν εκείνη την ώρα, την παρέσυρε.

Η άτυχη γυναίκα χειριζόταν ένα χλοοπτικό τρακτέρ κοντά στον διάδρομο του αεροδρομίου, ανέφεραν οι αρχές. «Αυτό που μπορούμε να καταλάβουμε, είναι ότι η γυναίκα βρισκόταν σε ένα τρακτέρ που κόβει το γκαζόν και όταν το αεροπλάνο κατέβηκε για να προσγειωθεί, χτύπησε τη γυναίκα», δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας του Κεμπέκ στο CNN. Η γυναίκα μεταφέρθηκε θανάσιμα τραυματισμένη στο νοσοκομείο, όπου κατέληξε.

Ο πιλότος δεν τραυματίστηκε, αλλά μεταφέρθηκε επίσης στο νοσοκομείο σε κατάσταση σοκ. «Όταν ακούτε για κάποιον, ότι χτυπήθηκε από κεραυνό, είναι συντριπτικό, αλλά από αεροπλάνο προσγείωσης;», διερωτάται ο Πιέρ Ρεμιάλ, ο οποίος κατοικεί κοντά στο αεροδρόμιο και προσθέτει: «Ποτέ πριν δεν άκουσα κάτι τέτοιο».

Η ορατότητα κατά τη στιγμή του ατυχήματος ήταν πολύ καλή, σύμφωνα με το Συμβούλιο Ασφάλειας Μεταφορών του Καναδά (TSB) και ο καιρός «ήταν κατάλληλος για πτήσης, δήλωσε ο εκπρόσωπος της TSB στο CNN. Ωστόσο, η διερεύνηση του ατυχήματος θα διαρκέσει εβδομάδες, ακόμα και μήνε, σύμφωνα με ερευνητή του Συμβουλίου Ασφάλειας Μεταφορών.