«Επίθεση» από τζιτζίκια στον Τζο Μπάιντεν – Καθυστέρησαν πολλές ώρες την πτήση του για Ευρώπη

«Επίθεση» από τζιτζίκια στον Τζο Μπάιντεν – Καθυστέρησαν πολλές ώρες την πτήση του για Ευρώπη

Εισέβαλαν σε εξωτερικά τμήματα του κυβερνητικού αεροσκάφους των ΗΠΑ - Δείτε το βίντεο

Να θεωρείσαι ο πιο ισχυρός άνθρωπος στον πλανήτη και να σου κάνουν τη ζωή δύσκολη τα... τζιτζίκια. Η πτήση του Αμερικανού προέδρου, Τζο Μπάιντεν, για την περιοδεία του στην Ευρώπη καθυστέρησε για ώρες να αναχωρήσει, διότι τζιτζίκια είχαν εισβάλει στα εξωτερικά τμήματα του αεροσκάφους.

Λίγο αργότερα έκαναν «επίθεση» στον πρόεδρο των ΗΠΑ, καθώς πριν μπει ο Μπάιντεν στο Air Force One για την πτήση ένα τζιτζίκι πήγε πάνω του και τον ενόχλησε. Το περιστατικό καταγράφηκε από τις κάμερες που δείχνουν τον Τζο Μπάιντεν να διώχνει το τζιτζίκι από τον λαιμό του. Λίγο μετά πλησίασε τους δημοσιογράφους και τους είπε «προσέξτε τα τζιτζίκια».

«Θα θυμάμαι αυτήν την ατελείωτη καθυστέρηση για πολλά χρόνια από τώρα», έγραψε στο Twitter ο ανταποκριτής του CNN, Phil Mattingly αναφερόμενος στην καθυστέρηση της αναχώρησης των δημοσιογράφων που τελικά χρειάστηκε να επιβιβαστούν σε άλλο αεροπλάνο για να ταξιδέψουν με ασφάλεια.

Πάντως, τα τζιτζίκια έχουν καταλάβει τις Ανατολικές ΗΠΑ το τελευταίο διάστημα καθώς δισεκατομμύρια από το είδος «Brood X» επέστρεψαν μετά από 17 χρόνια. Όπως αναφέρει το CNN, θα πεθάνουν τέλη Ιουνίου με αρχές Ιουλίου ενώ η επόμενη φορά που θα εμφανισθεί το συγκεκριμένο είδος αναμένεται να είναι το 2038.