Νέες αποκαλύψεις από τον μαφιόζο Πεκέρ για τη διαφθορά στην Τουρκία

Νέες αποκαλύψεις από τον μαφιόζο Πεκέρ για τη διαφθορά στην Τουρκία

«Του έβαζα λεφτά στο πορτμπαγκάζ», είπε για τον βουλευτή Μετίν Κιουλούκ

Όσο και να μην...ιδρώνει το αυτί του Ερντογάν από τις καταγγελίες του μαφιόζου, Σεντάτ Πεκέρ, η αλήθεια είναι ότι οι αποκαλύψεις για χρηματισμό κυβερνητικών στελεχών και βουλευτών δεν περνούν στο ντούκου.
Νέο βίντεο με βαριές καταγγελίες για Τούρκους Υπουργούς «ανέβασε» ο Τούρκος αρχιμαφιόζος Σεντάτ Πεκέρ, προκαλώντας για μία ακόμα φορά με τις δηλώσεις του.

Σύμφωνα με τον ανταποκριτή του ΣΚΑΪ στην Τουρκία Μανώλη Κωστίδη ο Πεκέρ μίλησε για την τηλεφωνική συνομιλία που είχε με τον Serdar Ekşi, ο οποίος έχει παντρευτεί μια ανιψιά του Ερντογάν και ανέφερε πως ένας καταζητούμενος  για οργανωμένο έγκλημα από την Τουρκία και από τις ΗΠΑ βρέθηκε στο Υπουργείο Εσωτερικών για να συναντηθεί με τον Υπουργό. Σύμφωνα με τον ίδιο τον κάλεσε ο Σουλειμάν για να τον βοηθήσει και ο καταζητούμενος διέφυγε στο εξωτερικό.

Παράλληλα, ο αρχιμαφιόζος δήλωσε ότι ο βουλευτής Μετίν Κιουλούκ του ΑΚP έχει χρηματοδοτηθεί πολλές φορές από το ίδιο. «Του έβαζα λεφτά στο πορτμπαγκάζ» λέει χαρακτηριστικά.

Επίσης σημείωσε πως ο όμιλος CNN Turk που ανήκει στον Ντεμιρ Ορεν δεν εξαγοράστηκε ποτέ και ότι γίνανε όλα με ένα δάνειο με 750 εκατ. δολάρια το οποίο δεν έχει αποπληρωθεί ποτέ και ότι όλοι οι καφέδες  που μοίραζε ο Τούρκος πρόεδρος στις εκλογές ήταν δικοί του «Δικοί μου ήταν, από το δικό μου εργοστάσιο. Εσείς δεν πληρώσατε ποτέ.»

Ταυτόχρονα, κατήγγειλε πως η Τουρκία στέλνει λεφτά μέσω μια μη κυβερνητικής οργάνωσης στην Βόρεια Μακεδονία σε ακραίους ρατσιστές που βιάζουν γυναίκες και δεν βοηθάει τους πραγματικούς μουσουλμάνους  και επιμένει στην θεωρία του για την οργάνωση μισθοφόρων που όπως λέει έχει πάει στην Συρία και έχει βοηθήσει τους τζιχαντιστές.

Ξέρει πολλά ο Πεκέρ και δεν αφήνει σε ησυχία τον Ερντογάν και τους συνεργάτες του.

 

Παρακαλούμε περιμένετε ...