Ο Lil Uzi Vert αφαίρεσε το διαμάντι αξίας 24 εκατ. δολαρίων που είχε εμφυτεύσει στο μέτωπό του

Ο Lil Uzi Vert αφαίρεσε το διαμάντι αξίας 24 εκατ. δολαρίων που είχε εμφυτεύσει στο μέτωπό του

Ο ράπερ εμφανίστηκε πρώτη φορά τον Φεβρουάριο με το ροζ διαμάντι

O Lil Uzi Vert αφαίρεσε το διαμάντι αξίας 24 εκατομμυρίων δολαρίων που είχε εμφυτεύσει στο μέτωπό του, μήνες μετά την αποκάλυψη του περίεργου αξεσουάρ.

Ο ράπερ εμφανίστηκε πρώτη φορά τον Φεβρουάριο με το ροζ διαμάντι, το οποίο, όπως είπε, είναι «10, σχεδόν 11 καρατίων», καθώς και ότι είναι και η πιο ακριβή αγορά που έχει κάνει ποτέ.

Στη συνέχεια εξήγησε ότι ο μόνος λόγος που το αξεσουάρ 24 εκατομμυρίων δολαρίων τοποθετήθηκε στο μέτωπό του ήταν ότι δεν μπορούσε να εμπιστευτεί τον εαυτό του να μην το χάσει.

Παρά το γεγονός ότι εκπρόσωπος του κοσμηματοποιού Elliott Eliantte ισχυρίστηκε ότι το διαμάντι είναι τόσο ασφαλές όσο οποιοδήποτε άλλο piercing, ο Lil Uzi Vert στη συνέχεια ισχυρίστηκε ότι ο πολύτιμος λίθος του προκαλούσε αιμορραγία και ότι θα έπρεπε να τον αφαιρέσει.

Την περασμένη εβδομάδα, σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ, ο ράπερ εθεάθη στο Μαϊάμι χωρίς το διαμάντι στο μέτωπο. Όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ, δεν έχει επιβεβαιωθεί αν προχώρησε στην αφαίρεση του διαμαντιού για λόγους υγείας, σημειώνεται στο ΑΠΕ ΜΠΕ.

Σε φωτογραφία που αναρτήθηκε στο Instagram από τον DJ Akademiks, ο Lil Uzi ποζάρει με τη ράπερ και σύντροφό του JT και διακρίνεται ότι δεν έχει το διαμάντι.

Στο παρελθόν ο ράπερ είχε εκφράσει την επιθυμία να τοποθετήσει τον πολύτιμο λίθο σε δαχτυλίδι.

Επιπλέον διευκρίνισε ότι από το 2017 πληρώνει δόσεις για την αγορά του διαμαντιού και ότι πρόσφατα κατέβαλε την τελευταία.