Χαμός σε πτήση της Ryanair: Μαλλιοτραβήγματα και φτυσίματα από Ιταλίδα που δεν έβαζε μάσκα

Χαμός σε πτήση της Ryanair: Μαλλιοτραβήγματα και φτυσίματα από Ιταλίδα που δεν έβαζε μάσκα

Δείτε το βίντεο

Άνω κάτω έγινε μια πτήση της Ryanair λόγω καυγά που ξέσπασε γιατί μια γυναίκα από την Ιταλία αρνιόταν πεισματικά να φορέσει μάσκα, προβαίνοντας μάλιστα σε επίθεση κατά των συνεπιβατών της.

Μάλιστα, το περιστατικό καταγράφηκε σε βίντεο, το οποίο έκανε τον γύρο του διαδικτύου. Οι εικόνες κυκλοφόρησαν την περασμένη εβδομάδα, αλλά δεν είναι ξεκάθαρο πότε σημειώθηκε το περιστατικό, σύμφωνα με την Daily Mail.

Ο καυγάς ξέσπασε όταν άλλοι επιβάτες ζήτησαν από την Ιταλίδα να φορέσει τη μάσκα της. Εκείνη αρνήθηκε, εξαπολύοντας φραστική επίθεση κατά των συνεπιβατών της.

Στη συνέχεια, η Ιταλίδα δεν δίστασε να αρχίσει να φτύνει άλλους επιβάτες, ενώ όπως θα δείτε στο βίντεο, κάποια στιγμή τράβηξε τα μαλλιά μιας γυναίκας.

Λίγο αργότερα, μέλη του πληρώματος παρενέβησαν, με τη γυναίκα ωστόσο να έχει «αφηνιάσει» κλωτσώντας ακόμα και αεροσυνοδούς.

Δεν έχει γίνει γνωστό αν στη γυναίκα ασκήθηκε κάποια δίωξη.

Σημειώνεται ότι η Ryanair ζητά από όλους τους επιβάτες να φορούν μάσκα στην πτήση, καλύπτοντας μύτη και στόμα. Οι επιβάτες μπορούν να βγάλουν τη μάσκα μόνο όταν τρώνε ή πίνουν κάτι.