Πικάντικες αποκαλύψεις για τις σεξουαλικές επιδόσεις του Λεονάρντο ντι Κάπριο

Πικάντικες αποκαλύψεις για τις σεξουαλικές επιδόσεις του Λεονάρντο ντι Κάπριο

Ανιψιά της ηθοποιού Julianne Hough «καίει» τον σταρ του Χόλιγουντ

Ο σταρ του Χόλιγουντ Λεονάρντο ντι Κάπριο μπορεί να θεωρείται από τους πιο σέξι άνδρες στον πλανήτη και τους πιο περιζήτητους εργένηδες, ωστόσο στο κρεβάτι φέρεται να μην είναι και τόσο καλός, σύμφωνα τουλάχιστον με την ανιψιά της αμερικανίδας ηθοποιού Julianne Hough, η οποία είχε σχέση με τον διάσημο συνάδελφό της.

Συγκεκριμένα, η Σταρ σε ένα βίντεο που ανέβασε στο TikTok, εκθέτει τις ικανότητες του σταρ του Χόλιγουντ στο κρεβάτι, λέγοντας: «Η θεία μου έχει κοιμηθεί με τον Λεονάρντο ντι Κάπριο. Απ’ ό,τι φαίνεται, δεν είναι καλός στο κρεβάτι όμως». Η 32χρονη Julianne και ο 46χρονος ντι Κάπριο δεν έχουν επιβεβαιώσει ποτέ δημόσια, ότι είχαν σχέση. Ωστόσο το 2013 ένα άρθρο που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Star, ισχυρίστηκε ότι ήταν ζευγάρι.

Η ανιψιά επέμεινε πως δεν λέει ψέματα. «Μπορείτε να το ψάξετε», σημείωσε. Το Page Six επιβεβαίωσε, ότι η γυναίκα έχει όντως συγγενική σχέση με τους Julianne και Derek Hough. Η μητέρα της είναι η μεγαλύτερη αδελφή τους, Sharee Hough Selman. Τον Φεβρουάριο του 2016, η Julianne είχε δημοσιεύσει ένα βίντεο με την ανιψιά της να χορεύει μπαλέτο, τονίζοντας πόσο υπερήφανη είναι για εκείνη.