Ποντίκι «έκοβε» βόλτες μέσα στα… κρέατα σε κατάστημα τροφίμων

Ποντίκι «έκοβε» βόλτες μέσα στα… κρέατα σε κατάστημα τροφίμων

Πώς αντέδρασε η εταιρεία - Δείτε το βίντεο

Τον γύρο του διαδικτύου έκανε ένα βίντεο που «συνέλαβε» ένα ποντίκι να απολαμβάνει τη «βόλτα» του μέσα στα κρέατα, σε κατάστημα της αλυσίδας Whole Foods, στο Μανχάταν.

Όπως θα δείτε στο βίντεο που ανάρτησε μια πελάτισσα στο TikTok, το ποντίκι φαίνεται να μασουλά πανάκριβο μοσχαρίσιο κρέας μέσα στην προθήκη των κρεάτων.

«Ήμουν εξαιρετικά σοκαρισμένη», δήλωσε στη New York Post η 26χρονη Brittany Ellis, η οποία βιντεοσκόπησε το συμβάν, προσθέτοντας ότι έχει μίλησε τόσο στον διευθυντή όσο και στον χασάπη του καταστήματος.

Ωστόσο, ο διευθυντής δεν φαίνεται να ικανοποίησε την Brittany Ellis με την απάντησή του, καθώς η 26χρονη δήλωσε: «Πρώτα απ’ όλα, ήταν ένα νεαρό παιδί, έκανε πλάκα. Ο διευθυντής είπε πως θα το θέσει υπόψη της διοίκησης».

@definebritt@wholefoodsofficials you doing bad guys not what I wanted to see today!!!!♬ original sound - DefineBritt

Το βίντεο έγινε γρήγορα viral, αναγκάζοντας τη Whole Foods να απαντήσει στη NY Post ότι παίρνει «πολύ σοβαρά» το περιστατικό. «Αφαιρέσαμε και πετάξαμε αμέσως όλα τα προϊόντα της προθήκης, κάναμε βαθύ καθαρισμό και φέραμε και τρίτη εταιρία για ενδελεχή επιθεώρηση», δήλωσε η εκπρόσωπος Τύπου της εταιρίας.

«Δεν πρόκειται να ξαναπατήσω στη Whole Foods», είπε η Ellis σε νέο βίντεο που ανέβασε στο YouTube.