Κάμερα κατέγραψε γυναίκα να πηδά από αυτοκίνητο επειδή την κακοποιούσε ο άνδρα της

Κάμερα κατέγραψε γυναίκα να πηδά από αυτοκίνητο επειδή την κακοποιούσε ο άνδρα της

Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα η γυναίκα «ούρλιαζε και κλωτσούσε μέσα στο αμάξι, προσπαθούσε να βγει»

Τη δραματική στιγμή κατά την οποία μία γυναίκα πήδηξε έξω από ένα εν κινήσει αυτοκίνητο στο Τέξας των ΗΠΑ, επειδή ο σύζυγός της φερόταν να την κακοποιεί, κατέγραψε με την κάμερά του ο οδηγός αυτοκινήτου που ακολουθούσε.

Το περιστατικό σημειώθηκε σε έναν αυτοκινητόδρομο, την ώρα που ο Michael Shackelford είχε μόλις τελειώσει από μια δουλειά, που είχε. Η κάμερα στο αυτοκίνητο του Shackelford κατέγραψε το βίντεο, το οποίο έχουν δει εκατομμύρια άνθρωποι στο TikTok. Όπως έγινε γνωστό, μια γυναίκα τον παρακαλούσε να τη βοηθήσει και ξαφνικά η πόρτα του αυτοκινήτου άνοιξε και η γυναίκα πετάχτηκε έξω από αυτό.

Ο Shackelford είπε σε δηλώσεις του, πως κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, έτσι ακολούθησε το αυτοκίνητο από απόσταση ασφαλείας. «Την είδα να ουρλιάζει και ένιωσα ότι έπρεπε να κάνω κάτι», είπε. Σύμφωνα με τον ίδιο, ακολούθησε για κάποιο διάστημα το όχημα, ενώ παράλληλα κάλεσε την Αστυνομία, στην οποία εξιστορούσε ό,τι έβλεπε. «Ουρλιάζει και κλωτσά μέσα στο αμάξι. Προσπαθεί να βγει έξω από το αμάξι», ακούγεται να φωνάζει στο βίντεο.

Τελικά, η γυναίκα πηδά από το αυτοκίνητο, ενώ αυτό βρίσκεται εν κινήσει και βρίσκεται στον δρόμο, την ώρα που ο Shackelford φωνάζει: «Κυρία, μπείτε στο φορτηγάκι μου». «Προσπαθούσα απλώς να τη βγάλω από τον δρόμο, για να μην πάθει κάτι και μακριά από τον φερόμενο δράστη της επίθεσης, γιατί δεν ήξερα ποια ήταν η κατάσταση», δήλωσε σε τοπικό κανάλι. Η γυναίκα ανέφερε πως το πρόσωπο που της επιτέθηκε, ήταν ο σύζυγός της.


Ο Shackelford σταμάτησε στο πάρκινγκ ενός εστιατορίου, με το φερόμενο θύμα στο όχημά του. Αστυνομία και υπηρεσίες πρώτης βοήθειας ανέλαβαν στη συνέχεια. Η γυναίκα, που είχε τραυματιστεί ελαφρά, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους. Μετά την ανάρτηση του βίντεο, ο Shackelford έχει αποκτήσει χιλιάδες νέους followers στο TikTok.