Ο σταρ του Χόλιγουντ Στίβεν Σιγκάλ έγινε μέλος ρωσικού κόμματος

Ο σταρ του Χόλιγουντ Στίβεν Σιγκάλ έγινε μέλος ρωσικού κόμματος

Ο ηθοποιός ταινιών δράσης προτείνει αυστηρότερους νόμους για την προστασία του περιβάλλοντος

Ο πρωταγωνιστής του Χόλιγουντ Στίβεν Σιγκάλ, θαυμαστής εδώ και καιρό του Ρώσου προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν, εντάχθηκε και σε ένα κόμμα προσκείμενο στο Κρεμλίνο, ανακοινώθηκε σήμερα.

Ο Σιγκάλ παρέλαβε χθες την κάρτα μέλους ενός κόμματος, που συμμετέχει στον συνασπισμό Just Russia - Patriots - For Truth, όπως φαίνεται σε ένα βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα το κόμμα. Το κόμμα ιδρύθηκε νωρίτερα αυτήν τη χρονιά, όταν τρία κόμματα που υποστηρίζουν όλα τον Πούτιν, ενώθηκαν σε ένα.

Ο ηθοποίος, που έχει τη ρωσική υπηκοότητα από το 2016, πρότεινε την επιβολή αυστηρών ποινών σε επιχειρήσεις που καταστρέφουν το περιβάλλον. «Χωρίς να μπορούμε να συλλαμβάνουμε ανθρώπους, όταν απλά τους επιβάλουμε πρόστιμα, πιθανόν βγάζουν περισσότερα χρήματα από την παραγωγή πραγμάτων που ρυπαίνουν το περιβάλλον», επισήμανε, στην ομιλία που εκφώνησε στην κομματική εκδήλωση.

Το κόμμα σχεδιάζει να συμμετάσχει στις βουλευτικές εκλογές του Σεπτεμβρίου. Στη χθεσινή εκδήλωση, ο Σιγκάλ έβγαλε φωτογραφίες στο πλευρό ενός εκ των ηγετών του κόμματος, του Ρώσου συγγραφέα Ζακάρ Πριλέπιν, που εντάχθηκε σε έναν στρατό φιλορώσων αυτονομιστών στην ανατολική Ουκρανία και παραδέχθηκε πως διοίκησε μια μονάδα μάχης, σε μια σύρραξη όπου σκοτώθηκαν 14.000 άνθρωποι σε διάστημα 7 ετών.