Φρικιαστική δολοφονία 13χρονης cheerleader: 14χρονος κατηγορείται ότι τη μαχαίρωσε 114 φορές

Φρικιαστική δολοφονία 13χρονης cheerleader: 14χρονος κατηγορείται ότι τη μαχαίρωσε 114 φορές

Στη λεπίδα του μαχαιριού εντοπίστηκε DNA του κοριτσιού

Σοκαριστικές είναι οι λεπτομέρειες ενός αποτρόπαιου εγκλήματος που διαδραματίστηκε στη Φλόριντα, με δράστη έναν 14χρονο, ο οποίος φέρεται να δολοφόνησε ένα 13χρονο κορίτσι με 114 μαχαιριές.

Αναλυτικότερα, ο 14χρονος Aiden Fucci κατηγορείται για την προμελετημένη δολοφονία της cheerleader Tristyn Bailey, όπως γνωστοποιήθηκε από τον εισαγγελέα της Φλόριντα RJ Larizza. Ο ίδιος αποκάλυψε φρικτές λεπτομέρειες της δολοφονίας, όπως ότι η Bailey μαχαιρώθηκε 114 φορές και ότι 49 αμυντικά τραύματα βρέθηκαν στα χέρια, τα μπράτσα και το κεφάλι της.

Όπως έγινε γνωστό, η άκρη του μαχαιριού που χρησιμοποιήθηκε για την άγρια δολοφονία της έσπασε στο κρανίο του παιδιού. «Το να πούμε ότι ήταν φρικτό δεν αρκεί», είπε ο Larizza σε δημοσιογράφους για τον θάνατο του κοριτσιού στις 9 Μαΐου.

Το όπλο της δολοφονίας εντοπίστηκε σε μια λιμνούλα, κοντά στο σημείο όπου βρέθηκε το άψυχο σώμα της Bailey, σε μια δασώδη περιοχή στις 10 Μαΐου.

Στη λεπίδα του μαχαιριού, όπως επίσης στο μπλουζάκι και τα παπούτσια που βρέθηκαν στο δωμάτιο του 14χρονου, εντοπίστηκε DNA του κοριτσιού, ενώ ίχνη από το δικό του DNA φέρεται βρέθηκαν στη σορό της.

Ο έφηβος, ο οποίος πήγαινε στο ίδιο σχολείο με την Bailey, φέρεται να είχε πει σε αρκετούς ανθρώπους ότι σκόπευε να σκοτώσει κάποιον, μεταφέροντάς τον στο δάσος και μαχαιρώνοντάς τον, σύμφωνα με τη New York Post. Ωστόσο, τα όσα είχε πει δεν καταγγέλθηκαν ποτέ στις αρχές. «Είναι ανησυχητικό το γεγονός ότι τέτοιες δηλώσεις δεν τις πήραν στα σοβαρά αυτοί που τις άκουσαν», σημείωσε ο Larizza.

Ο εισαγγελέας ανέφερε ακόμη ότι «παρόλο που δεν του προκαλεί ικανοποίηση να ασκήσει δίωξη σε βάρος ενός 14χρονου αγοριού» ως ενήλικα, ήταν «η μόνη επιλογή που μπορούσαμε να κάνουμε» βάσει της νομοθεσίας και των γεγονότων στην υπόθεση.

Το γραφείο του εισαγγελέα έχει καταθέσει αίτηση μεταφοράς του Fucci σε ένα κατάστημα κράτησης για ενήλικες.