Χαμός στην Eurovision με τα σενάρια για χρήση κοκαΐνης από τους νικητές – Τι απάντησαν

Χαμός στην Eurovision με τα σενάρια για χρήση κοκαΐνης από τους νικητές – Τι απάντησαν

«Είμαστε σοκαρισμένοι»

Ένας μικρός χαμός έχει δημιουργηθεί στο διαδίκτυο, με αφορμή την κίνηση του τραγουδιστή των νικητών του συγκροτήματος Maneskin, ο οποίος έσκυψε στον καναπέ που καθόταν κατά την διάρκεια του τελικού της Eurovision, με αποτέλεσμα να ξεκινήσουν τα σενάρια για χρήση κοκαΐνης.

Για το θέμα ρωτήθηκε κι από έναν δημοσιογράφο στη συνέντευξη Τύπου μετά τον τελικό:

«Λοιπόν συγχαρητήρια Ιταλία, πρέπει να ρωτήσω αυτό. Επειδή υπήρχε μια εικασία, κατά την διάρκεια της μετάδοσης, όταν στο βάθος φαινόταν να σκύβετε πάνω από το τραπέζι και να “σνιφάρετε” κάτι. Οι χρήστες του διαδικτύου υπέθεσαν πως παίρνετε κοκαΐνη. Τι ήταν αυτό;»

Ο τραγουδιστής εξήγησε ότι ένα μέλος του συγκροτήματος είχε σπάσει ένα γυάλινο ποτήρι κι έσκυψε να δει τι έγινε, ενώ στη συνέχεια ξεκαθάρισε ότι «δεν παίρνω ναρκωτικά παιδιά. Σας παρακαλώ μην το λέτε αυτό, μην το λέτε».

Οι Maneskin δεν έμειναν μόνο εκεί, καθώς τοποθετήθηκαν για το θέμα και μέσα από τον λογαριασμό τους στο Instagram.

«Είμαστε σοκαρισμένοι, επειδή κάποιοι λένε πως ο Damiano παίρνει ναρκωτικά. Είμαστε εναντίον των ναρκωτικών και δεν έχουμε χρησιμοποιήσει πότε κοκαΐνη. Είμαστε έτοιμοι να κάνουμε τεστ επειδή δεν έχουμε τίποτα να κρύψουμε. Είμαστε εδώ για να παίξουμε την μουσική μας και είμαστε χαρούμενοι για την νίκη μας στην Eurovision και θέλουμε να ευχαριστήσουμε όσους μας υποστήριξαν. Η Ροκ ποτέ δεν πεθαίνει. Σας αγαπάμε».