Απίστευτο περιστατικό: Καθηγήτρια πιπιλούσε τη θηλή ημίγυμνου άνδρα την ώρα της τηλεκπαίδευσης

Απίστευτο περιστατικό: Καθηγήτρια πιπιλούσε τη θηλή ημίγυμνου άνδρα την ώρα της τηλεκπαίδευσης

Τι έκανε μετά την πράξη

Σε περιπέτειες μπαίνει μια καθηγήτρια από την Ισπανία, η οποία επιδόθηκε σε μια «ακατάλληλη σεξουαλική πράξη» κατά τη διάρκεια τηλεκπαίδευσης μέσω Zoom.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια διαδικτυακού μαθήματος του Columbia Secondary School for Math, Science and Engineering της Νέας Υόρκης, η 37χρονη Amanda K. Fletcher «εμφανίστηκε να πιπιλά τη θηλή άγνωστου και ημίγυμνου άντρα», σύμφωνα με την έκθεση της ειδικής επιτροπής της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

«Μετά την πράξη, το πρόσωπο της Fletcher στράφηκε στην οθόνη και χαμογέλασε». Μάλιστα, πριν το «ροζ» θέαμα, οι μαθητές έβλεπαν την καθηγήτρια να «τρώει μακαρόνια» με τον ημίγυμνο άντρα στον φόντο.

Αυτά αναφέρει η έκθεση της ισπανικής επιτροπής με ημερομηνία 29 Οκτωβρίου 2020, την οποία εξασφάλισε η εφημερίδα New York Post. Όταν τελείωσε μάλιστα την «ακατάλληλη σεξουαλική πράξη», η καθηγήτρια «συνέχισε την εκπαίδευση συζητώντας μια εργασία».

Η υπόθεση έγινε γνωστή όταν το βίντεο ανέβηκε από μαθητές στα social media, με τη Fletcher να μην έχει δώσει εξηγήσεις για τα όσα έγιναν.

«Αυτή είναι μια εντελώς απαράδεκτη συμπεριφορά», δήλωσε η εκπρόσωπος Τύπου της υπηρεσίας, Danielle Filson.