H βασίλισσα Ελισάβετ «ψήνει» τη δική της μάρκα μπύρας

H βασίλισσα Ελισάβετ «ψήνει» τη δική της μάρκα μπύρας

Βασιλικές «business» με το αλκοόλ

Το δικό της brand μπύρας αναμένεται να λανσάρει σύντομα η βασίλισσα Ελισάβετ, ή για να είμαστε ακριβείς, το κτήμα της στο Sandringham στο Νόρφολκ.

Αναλυτικότερα, μια νέα ποικιλία μπύρας δημιουργήθηκε με τη χρήση των φυτών που βρίσκονται στο κτήμα της «Λίλιμπετ» στο Sandringham, η οποία θα είναι διαθέσιμη στο gift shop του χώρου. Έτσι, το βραβευμένο κριθάρι της περιοχής θα χρησιμοποιηθεί για δύο νέα προϊόντα που κατασκευάζονται από τη Barsham Brewery.

Σύντομα, λοιπόν, θα είναι διαθέσιμα δύο είδη μπύρας: Μια παραδοσιακή αγγλική «πικρή» με 4,3% αλκοόλ και μια ινδική pale ale (IPA) με 5% αλκοόλ και θα πωλούνται για 5,50 δολάρια το μπουκάλι.

Βασιλικές «business» με το αλκοόλ

Δεν είναι η πρώτη φορά που το παλάτι ασχολείται με την παραγωγή αλκοολούχων ποτών. Το Buckingham Palace πουλάει το δικό του gin, στο οποίο χρησιμοποιούνται συστατικά που είναι μαζεμένα από τον κήπο της Βασίλισσας στο Λονδίνο. Μάλιστα, στη συλλογή προστέθηκε ένα νέο προϊόν με γεύση αγριοδαμάσκηνο, που χρηματοδοτεί το Royal Collection Trust, που διατηρεί την προσωπική συλλογή έργων τέχνης της Βασίλισσας Ελισάβετ.

Πολλοί συνδέουν τη νέα μπύρα με τον Πρίγκιπα Φίλιππο, ως μια κίνηση της Βασίλισσας να τιμήσει τη μνήμη του συζύγου της, από τη στιγμή που ήταν το αγαπημένο του ποτό, όπως είχε δηλώσει και ο πρίγκιπας Χάρι στο αποχαιρετιστήριο μήνυμά του.

Στην τιμή των 41 δολαρίων το μπουκάλι, η προσθήκη των επιλεγμένων φρούτων – που αναπτύσσονται σε θάμνους Blackthorn στο Ηνωμένο Βασίλειο – δίνει στο τζιν «μια μοναδική και έντονη γεύση φρούτων».

Και βέβαια, εκτός όλων των παραπάνω, το Παλάτι ήδη πουλάει τα δικά του κραζιά, ουίσκι και σαμπάνιες.