Εκτέλεσε την πρώην σύντροφό της στον δρόμο – Σοκάρει το βίντεο της δολοφονίας

Εκτέλεσε την πρώην σύντροφό της στον δρόμο – Σοκάρει το βίντεο της δολοφονίας

Δείτε καρέ-καρέ το καρτέρι θανάτου

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα σοκαριστικό βίντεο κάμερας ασφαλείας από τη στιγμή που μια γυναίκα εκτελεί την πρώην σύντροφό της μέρα μεσημέρι σε δρόμο του Μπρούκλιν στη Νέα Υόρκη, την Τετάρτη.

Στα πλάνα που εξασφάλισε η NY Post, το 51χρονο θύμα, Nichelle Thomas, φαίνεται να πλησιάζει ένα κατάστημα, χωρίς ωστόσο να έχει καταλάβει ότι η πρώην της βρίσκεται πίσω της έτοιμη να της επιτεθεί.

Την ώρα, λοιπόν, που η Nichelle Thomas φτάνει στην πόρτα του καταστήματος, η 38χρονη Latisha Bell τρέχει, την πλησιάζει από πίσω και βγάζει το όπλο. Στη συνέχεια την πυροβόλησε στο πίσω μέρος του κεφαλιού της κι έγινε «καπνός».

Το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου και πέθανε, σύμφωνα με την αστυνομία.

Όπως αναφέρει η NY Post επικαλούμενη αστυνομικές πηγές, οι δύο γυναίκες είχαν σχέση, αλλά δεν είναι ξεκάθαρο πότε αυτή έληξε.

«Δουλεύω εδώ γύρω 12 χρόνια και δεν έχω δει ποτέ κάτι τέτοιο», δήλωσε εργαζόμενος στο κατάστημα. «Είναι τρομακτικό. Αν η σφαίρα δεν την είχε πετύχει, μπορεί να είχε πετύχει εμένα», είπε.

Λίγες ώρες αργότερα, η δολοφόνος παραδόθηκε στις αρχές, ενώ σε βάρος της έχουν απαγγελθεί κατηγορίες για φόνο και εγκληματική κατοχή όπλου.