Κηδεία Φίλιππου: Σκληρή στάση του Μπάκιγχαμ απέναντι στον Χάρι – Ποιοι συγγενείς δεν του μίλησαν καν

Κηδεία Φίλιππου: Σκληρή στάση του Μπάκιγχαμ απέναντι στον Χάρι – Ποιοι συγγενείς δεν του μίλησαν καν

«Είναι ακόμα πολύ εκνευρισμένοι»

Χωρίς τη σύζυγό του Μέγκαν Μαρκλ παρευρέθηκε ο πρίγκιπας Χάρι στην κηδεία του πρίγκιπα Φίλιππου, η οποία πραγματοποιήθηκε σε στενό οικογενειακό κύκλο το περασμένο Σάββατο.

Όπως είναι φυσικό, τα φώτα ήταν στραμμένα στη βασίλισσα Ελισάβετ, η οποία έχασε τον συνοδοιπόρο της σε ένα «ταξίδι» που κράτησε 74 ολόκληρα χρόνια. Ωστόσο, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που παρατήρησαν τη στάση της βασιλικής οικογένειας έναντι του Χάρι, ο οποίος επέστρεψε στο Μπάκιγχαμ έναν χρόνο μετά την παραίτηση από το βασιλικό του αξίωμα.

Άλλωστε, έχει προηγηθεί και η πολυσυζητημένη συνέντευξη στην Όπρα Γουίνφρεϊ, που ενόχλησε κάποια μέλη της βασιλικής οικογένειας, τα οποία ήταν λίγο ψυχρά απέναντι στον Χάρι, στην κηδεία.

Σύμφωνα με την Daily Mail, τρεις στενοί συγγενείς του Χάρι δεν έκαναν καν προσπάθεια να του μιλήσουν κατά τη διάρκεια της κηδείας: Η πριγκίπισσα Άννα, ο πρίγκιπας Edward αλλά και η σύζυγός του Sophie, δεν αντάλλαξαν καν βλέμματα με τον Χάρι, αφού ένιωσαν ότι με τη συνέντευξη το ζευγάρι έκανε μια άμεση επίθεση στην μοναρχία:

«Υπάρχει μια βαθιά αίσθηση προστασίας της βασίλισσας και δυσαρέσκειας απέναντι στον Χάρι. Δεν τον συμπαθούν μετά από όσα εκείνος και η Μέγκαν είπαν στην Όπρα», ανέφερε μια πηγή του Παλατιού.

Παρά το γεγονός ότι η πριγκίπισσα Άννα ήταν αυτή που σύμφωνα με φήμες έκανε τα ρατσιστικά σχόλια για τον γιο του Άρτσι, όχι μόνο δεν προσπάθησε να συζητήσει για το θέμα με τον Χάρι, αλλά παραμένει εκνευρισμένη που ο πρίγκιπας μίλησε δημόσια για όλα αυτά.

«Είναι ακόμα πολύ εκνευρισμένοι. Θέλουν να έχουν ένα κοινό, δυνατό μέτωπο για τη βασίλισσα. Όλοι πιστεύουν ότι συμπεριφέρθηκε σοκαριστικά», καταλήγουν οι ίδιες πηγές.