Φρίκη στη Βραζιλία: Σπείρα βιντεοσκόπησε τον φόνο και τον διαμελισμό 21χρονης

Φρίκη στη Βραζιλία: Σπείρα βιντεοσκόπησε τον φόνο και τον διαμελισμό 21χρονης

Οι δράστες γέμισαν μια βαλίτσα με τα μέλη της κοπέλας και την πέταξαν σε χαντάκι

Εικόνες απόλυτης φρίκης αντίκρισαν αστυνομικοί στη Βραζιλία, όταν πήραν στα χέρια τους ένα βίντεο που του έστειλε μια σπείρα, η οποία είχε καταγράψει τη δολοφονία μιας κοπέλας, τον διαμελισμό της σορού της και την τοποθέτησή της μέσα σε μια βαλίτσα.

Το θύμα ήταν η 21χρονη Gabriela Lima Santana, η εξαφάνιση της οποίας δηλώθηκε στις 13 Μαρτίου. Ωστόσο, δύο εβδομάδες νωρίτερα, η αστυνομία έλαβε το βίντεο με τον διαμελισμό μιας γυναίκας σε ένα μπάνιο, που συνδέουν πια με την 21χρονη.

Η σορός της εντοπίστηκε στις 24 Μαρτίου από έναν χειριστή εκσκαφέα της πόλης Capao da Canoa στα νότια της χώρας.

Πιο συγκεκριμένα, την ώρα που έσκαβε σε ένα χαντάκι με νερό, αποκαλύφθηκε ένα χέρι να βγαίνει από μια βαλίτσα. Μέσα, βρέθηκαν τμήματα από το κρανίο, τον κορμό και τα πόδια του θύματος, όπως και μαχαίρια και πριόνια. Μάλιστα, στη βαλίτσα υπήρχαν και πέτρες, ώστε να παραμείνει βυθισμένη στο νερό.

Τελικά, τα δακτυλικά αποτυπώματα και ένα τατουάζ που συνδέεται με μαφιόζικη οργάνωση έδειξαν ότι το θύμα ήταν η Gabriela Lima Santana, με τις αρχές να υποπτεύονται ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Στο βίντεο που έφτασε στην αστυνομία, άγνωστο πώς, ο άντρας που τεμάχιζε το πτώμα χαμογελούσε.

Δύο ύποπτοι έχουν συλληφθεί, ένας 49χρονος που εμφανίζεται στο βίντεο και ένας 23χρονος που κρατούσε την κάμερα. Η αστυνομία αναζητεί τουλάχιστον άλλους δύο.