Έδιωξαν οικογένεια από το αεροπλάνο γιατί δεν φορούσε μάσκα η… 2 ετών κόρη τους

Έδιωξαν οικογένεια από το αεροπλάνο γιατί δεν φορούσε μάσκα η… 2 ετών κόρη τους

Σκηνές απείρου κάλλους σε πτήση στις ΗΠΑ

Ένα απίστευτο περιστατικό καταγράφηκε σε αεροσκάφος της εταιρείας Spirit Airlines, αεροσυνοδός της οποίας φαίνεται σε βίντεο να απειλεί να διώξει μια οικογένεια, γιατί δεν φορούσε μάσκα η 2χρονη κόρη τους.

Μάλιστα, όλοι οι επιβάτες της πτήσης Ορλάντο-Ατλάντικ Σίτι αναγκάστηκαν τελικά να κατέβουν από το αεροπλάνο, πριν τους επιτραπεί η επανεπιβίβαση λίγο αργότερα.

Τελικά, η αεροσυνοδός ζήτησε μόνο από την οικογένεια να αποχωρήσει από το αεροσκάφος, εξηγώντας ότι δεν τηρούσε τα υγειονομικά πρωτόκολλα της μάσκας.

«Αυτή δεν φοράει μάσκα», είπε η αεροσυνοδός δείχνοντας το παιδί. «Το μωρό;», ρώτησε η έγκυος μαμά. «Πολλά παιδιά δεν φοράνε μάσκες», σχολίασε μια επιβάτισσα.

Ωστόσο, η αεροσυνοδός παρέμεινε ανένδοτη ακόμα και όταν ο μπαμπάς της είπε ότι θα κάνει ό,τι μπορεί για να φορέσει το παιδί τη μάσκα του. «Δεν είναι επιλογή μου. Πρέπει να πάρετε τα πράγματά σας και να κατεβείτε», του απάντησε, ενώ η μητέρα την παρακαλούσε: «Είναι μωρό. Έκλεισε πριν από έναν μήνα τα 2 χρόνια. Προσπαθεί να τη φορέσει».

Η αστυνομία του Ορλάντο δήλωσε πως όταν έφτασε στο αεροδρόμιο, είδε τον κόσμο να κατεβαίνει από το αεροπλάνο.

Από την πλευρά της, η αεροπορική εταιρεία ισχυρίστηκε πως η οικογένεια δεν συμμορφωνόταν με τις υποδείξεις, παρά τα βίντεο που δείχνουν το ζευγάρι να φορά κανονικά τις μάσκες του. Μάλιστα, η εταιρεία επέμεινε λέγοντας ότι όλοι πρέπει να φορούν στα αεροπλάνα τους μάσκα, εκτός από παιδιά μικρότερα των 2 ετών.