Ο μακελάρης της Καλιφόρνια γνώριζε τα θύματά του

Ο μακελάρης της Καλιφόρνια γνώριζε τα θύματά του

Ο 44χρονος δράστης σκότωσε δύο γυναίκες, έναν άνδρα και ένα 9χρονο αγόρι

Η επίθεση στο Όραντζ της Καλιφόρνιας, που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο χθες τεσσάρων ανθρώπων, μεταξύ αυτών ενός 9χρονου αγοριού, διαπράχθηκε από έναν 44χρονο άνδρα, ο οποίος γνώριζε τα θύματά του, έγινε σήμερα γνωστό από την αστυνομία, η οποία απέκλεισε το ενδεχόμενο η επίθεση να ήταν ένα τυχαίο γεγονός.

Εκτός του αγοριού, ένας άνδρας και δύο γυναίκες σκοτώθηκαν στην επίθεση, είπε, κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου, η υπαστυνόμος του αστυνομικού τμήματος του Όραντζ Τζένιφερ Άματ. Άλλη μια γυναίκα και ο δράστης τραυματίστηκαν και νοσηλεύονται, σύμφωνα με την αξιωματικό.

Οι αρχές αναγνώρισαν τον ύποπτο ως τον Αμινάνταμπ Γκαξιόλα Γκονζάλες, ηλικίας 44 ετών, κάτοικο της διπλανής πόλης Φούλερτον. Ο 44χρονος εισήλθε στην επιχείρηση Unified Homes χθες και κλείδωσε την πόρτα χρησιμοποιώντας μια κλειδαριά ασφαλείας για ποδήλατα.

Η αστυνομία εντόπισε ένα ημιαυτόματο περίστροφο, σπρέι πιπεριού και χειροπέδες. Η επίθεση στο Όραντζ, σε απόσταση περίπου 48 χιλιομέτρων νοτιοανατολικά του Λος Άντζελες, είναι η τρίτη ένοπλη επίθεση με πολλά θύματα στις ΗΠΑ σε διάστημα λιγότερο του ενός μήνα.