Κιμ Καρντάσιαν για τον κορονοϊό: Ξύπνησαν κι όσοι ζούσαν στο δικό τους κόσμο

Κιμ Καρντάσιαν για τον κορονοϊό: Ξύπνησαν κι όσοι ζούσαν στο δικό τους κόσμο

Ούτε λέξη για τον χωρισμό της με τον Κάνιε Γουέστ – Δείτε το βίντεο

Την εμφάνιση της σ' ένα επεισόδιο του «Good Morning Vogue» έκανε η Κιμ Καρντάσιαν και εξομολογήθηκε πως η χρόνια που πέρασε ήταν μία από τις χειρότερες γι' αυτήν.

Πέρα από τη λήξη του πετυχημένου reality show «Keeping up with the Kardashians», γεγονός που στεναχώρησε τρομερά την Κιμ, χώρισε και με το σύζυγο της, Κάνιε Γουέστ μετά από έξι ολόκληρα χρόνια γάμου, στα οποία απέκτησαν και τα τέσσερα παιδιά τους.

Όταν ρωτήθηκε για τη ζωή της που αρχίζει να επιστρέφει πια στους φυσιολογικούς της ρυθμούς μετά την πανδημία του κορονοϊού είπε: «Νομίζω ότι φέτος ήταν μια πρόκληση για τόσους πολλούς ανθρώπους, αλλά πιστεύω επίσης ότι φέτος ήταν μια τεράστια εκκαθάριση και απλώς μια τεράστια ευκαιρία για τους ανθρώπους να είναι πραγματικά ευγνώμονες», είπε η Kim και συνέχισε: «Ευγνώμονες για τα απλά πράγματα, και αυτό είναι τεράστιο. Νομίζω ότι ξύπνησαν ακόμη κι εκείνοι που ζούσαν στον δικό τους κόσμο».

Σε ερώτηση για την οικογένειά της η Κιμ ήταν αφοπλιστικά ειλικρινής: «Προσπαθώ πάντα να βλέπω τα πράγματα με θετικό τρόπο. Παρόλο που ήταν μια τόσο δύσκολη χρονιά, ήταν καιρός να αναζωογονηθούμε, να γίνουμε δημιουργικοί, να περάσουμε πολύ χρόνο με την οικογένειά μας και αυτή τη φορά που εγώ κατάφερα να περάσω χρόνο με τα παιδιά μου ήταν πραγματικά μια ανεκτίμητη ευκαιρία. Αυτό το κομμάτι ήταν τόσο όμορφο».

Εντύπωση προξένησε σε όλους τους fans της παγκοσμίως, το γεγονός ότι δεν έγινε καμία αναφορά αλλά ούτε και ερώτηση για τον πρώην σύζυγο της και γνωστό ράπερ, Κάνιε Γουέστ. Είναι πολύ πιθανόν ή και βέβαιο πως η Κιμ θα το έθεσε ως όρο για να δώσει αυτή την συνέντευξη, όπως ανέφερε η ιστοσελίδα must. Ίσως να θελήσει η ίδια αργότερα να αποκαλύψει στο κοινό της τι πραγματικά συνέβη, όπως έβαζε πάντα δημόσια τα πράγματα στη θέση τους.

Αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα το πρώην ζευγάρι δε έχει επαφές και πως η Καρντάσιαν συζητά όλα τα θέματα που τους αφορούν, μέσω της ομάδας ασφαλείας του Γουέστ.

Παρακαλούμε περιμένετε ...