Κορονοϊός: Ζευγάρι επί 47 χρόνια πέθανε από τον ιό με ένα λεπτό διαφορά!

Κορονοϊός: Ζευγάρι επί 47 χρόνια πέθανε από τον ιό με ένα λεπτό διαφορά!

«Σαν Ρωμαίος και Ιουλιέτα», δήλωσε μία από τις κόρες τους

Μία άκρως συγκινητική ιστορία, από αυτές που αναδεικνύονται κατά την περίοδο της πανδημίας, ήρθε στο φως της δημοσιότητας και αφορά ένα ζευγάρι από το Μίσιγκαν.

Ο 75χρονος Leslie McWaters ήταν εδώ και 47 χρόνια παντρεμένος με την 78χρονη Patricia και παρότι ο κορονοϊός τους πήρε από τη ζωή, δεν κατάφερε να τους χωρίσει, αφού και οι δύο πέθαναν σε νοσοκομείο του Μίσιγκαν την προηγούμενη Τρίτη με το πιστοποιητικό του θανάτου τους να γράφει την ίδια ώρα (4:23 μ.μ.).

Το προσωπικό του νοσοκομείου επιβεβαίωσε στον σταθμό WDIV πως πέθαναν με 1 λεπτό διαφορά, στα χαρτιά γράφει ωστόσο πως ο θάνατός τους έλαβε χώρα ταυτοχρόνως.

Όλα μαζί τα έκαναν εξάλλου εδώ και μισό σχεδόν αιώνα, όπως γράφει χαρακτηριστικά στον επικήδειό τους.

«Είναι πανέμορφο, αλλά και τόσο τραγικό. Σαν Ρωμαίος και Ιουλιέτα», δήλωσε μία από τις κόρες τους, η Joanna Sisk, στον σταθμό. Η Patricia ήταν για 35 ολόκληρα χρόνια νοσοκόμα σε νοσοκομείο, ενώ εκείνος επαγγελματίας οδηγού φορτηγού.

Παντρεύτηκαν τον Απρίλιο του 1973 και, σύμφωνα με την κόρη τους, κόλλησαν πιθανότατα κορονοϊό ένα βράδυ που είχαν βγει για φαγητό σε εστιατόριο. Μια απόφαση που μετάνιωσαν μετά, όπως είπε η Sisk στο «Detroit Free Press».

Δείτε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορονοϊό

Παρακαλούμε περιμένετε ...