Χοντραίνει το παιχνίδι στο Ναγκόρνο Καραμπάχ: Η Άγκυρα απέστειλε 4.000 Σύρους μαχητές στο Αζερμπαϊτζάν

Χοντραίνει το παιχνίδι στο Ναγκόρνο Καραμπάχ: Η Άγκυρα απέστειλε 4.000 Σύρους μαχητές στο Αζερμπαϊτζάν

Το Μπακού διαψεύδει

Ο πρεσβευτής της Αρμενίας στη Ρωσία δήλωσε σήμερα ότι η Τουρκία έστειλε περίπου 4.000 μαχητές από τη βόρεια Συρία στο Αζερμπαϊτζάν εν μέσω της σύγκρουσης για την αποσχισθείσα περιοχή του Ναγκόρνο-Καραμπάχ, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Interfax.

Ο πρεσβευτής σημείωσε ότι οι μαχητές από τη βόρεια Συρία συμμετέχουν στις μάχες στο Ναγκόρνο-Καραμπάχ, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων RIA.

Αρμενικές και αζέρικες δυνάμεις ανταλλάσσουν σφοδρά πυρά για δεύτερη ημέρα σήμερα στην περιοχή, με τις δύο πλευρές να αλληλοκατηγορούνται για τη χρήση βαρέος πυροβολικού.

Η Τουρκία είναι στενή σύμμαχος του Αζερμπαϊτζάν.

Σύμβουλος του Αζέρου προέδρου Ιλχάμ Αλίγιεφ διέψευσε πριν από λίγο την πληροφορία ότι η Τουρκία έστειλε μαχητές από την Συρία στο Αζερμπαϊτζάν.

"Οι φήμες για μαχητές από την Συρία που φέρεται ότι μετακινήθηκαν στο Αζερμπαϊτζάν αποτελεί άλλη μια πρόκληση από την αρμενική πλευρά και απόλυτη ανοησία", δήλωσε ο σύμβουλος του Αλίγιεφ Χικμέτ Γκαντζίεφ.

1
σχόλιο
  1. avatar Α.Τ

    To φασισταριό της τουρκίας πάλι στο προσκήνιο πολεμικών γεγονότων, η διεθνής κοινή γνώμη θέλει και άλλες αποδείξεις για την πολιτική τους. Οι τουρκία χρειάζεται εμπάργκο όπλων και αφαίρεση τεχνολογιών οπλικών συστημάτων, γιατί στηρίζεται μόνο στη δύναμη της βίας, και έχει πλήρη έλλειψη αίσθησης δικαίου, με την ανοχή κάποιων γνωστών άγνωστων.

Παρακαλούμε περιμένετε ...