Θερίζει ο κοροναϊός στις ΗΠΑ: Περισσότερα από 60.000 νέα κρούσματα για 6η συνεχή μέρα

Θερίζει ο κοροναϊός στις ΗΠΑ: Περισσότερα από 60.000 νέα κρούσματα για 6η συνεχή μέρα

Oι θάνατοι της ημέρας ανήλθαν σε 1.051

Οι Ηνωμένες Πολιτείες κατέγραψαν περισσότερα από 60.000 νέα κρούσματα της Covid-19 για έκτη συνεχή ημέρα, σύμφωνα με την καταμέτρηση του Πανεπιστημίου Johns Hopkins.

Κατά το τελευταίο 24ωρο, στην χώρα καταγράφηκαν 61.262 νέα κρούσματα, ενώ οι θάνατοι της ημέρας ανήλθαν σε 1.051.

Το σύνολο των κρουσμάτων της πανδημίας ανέρχεται σε 4,6 εκατομμύρια και οι θάνατοι σε 154.319, γεγονός που καθιστά τις ΗΠΑ την πλέον πληγεία χώρα στον κόσμο.

Ταυτόχρονα, η Φλόριντα ετοιμάζεται για την άφιξη τροπικής θύελλας που θα μετατραπεί σε κυκλώνα καθώς θα πλησιάζει το νοτιοανατολικό τμήμα της πολιτείας που έχει πληγεί σοβαρά από την επιδημία.

Σήμερα η Φλόριντα κατέγραψε 179 νέους θανάτους, σε νέο αριθμό ρεκόρ, επί συνόλου 6.843.

Ο κυβερνήτης της Φλόριντα Ρον ΝτεΣάντις δήλωσε ότι , εκτός και αν η κατάσταση γίνει περισσότερο απειλητική, είναι προτιμότερο για τους κατοίκους να οχυρωθούν στα σπίτια τους, παρά «να στείλει τους ανθρώπους στον δρόμο δίνοντας εντολή για εκκένωση. Ακόμη περισσότερο που τα καταφύγια είναι συνήθως γεμάτα και η πρακτική της τήρησης κοινωνικής αποστασιοποίησης είναι δύσκολα εφαρμόσιμη.

1
σχόλιο
  1. avatar Νίκος Γεωργαράς.

    Κανένας στη Νότια Αμερική(Λατίνο ή μη), ούτε στη Βορεια, ούτε άλλος μη λατίνος στην Ευρώπη, εκτός από τους δικούς σας άκαμπτους ή ακατανόητους συντηρητικούς μεταφράστες δεν προφέρει(ντ) ή αντιγράφει τo ισπανικό (d) το οποίο σε αυτή την περίπτωση προφέρεται με τον απόλυτο ελληνικό ήχο του δ (δέλτα). Διερωτόμαι αν είναι άγνοια, αμάθεια ή βλακεία!

Παρακαλούμε περιμένετε ...