Σκότωσε τη φίλη του και περιέφερε το πτώμα της με καρότσι στους δρόμους

Σκότωσε τη φίλη του και περιέφερε το πτώμα της με καρότσι  στους δρόμους

Κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν την μακάβρια βόλτα του

Ένας 26χρονος συνελήφθη στη Ρωσία για την δολοφονία της 24χρονης φίλης του, αφού κάμερες ασφαλείας τον κατέγραψαν να μεταφέρει με καρότσι οικοδομής το πτώμα της στους δρόμους, μέχρι μία νεοανεγειρόμενη πολυκατοικία, όπου την πέταξε από τον 12ο όροφο.

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο Φιλίπ Γκριγκόριεφ ξυλοκόπησε και στη συνέχεια στραγγάλισε την 24χρονη σύντροφό του, Αρίνα, μετά από καυγά που είχαν οι δυο τους. Εν συνεχεία πήρε ένα καρότσι οικοδομής, έβαλε μέσα το πτώμα της και από πάνω τοποθέτησε ξύλα, για να μην φαίνεται το πτώμα.

Ο 26χρονος περιφέρονταν στους δρόμους σπρώχνοντας το καρότσι για περίπου μία ώρα. Εν συνεχεία πήγε σε νεοανεγειρόμενη πολυκατοικία, ανέβηκε με τον ανελκυστήρα στον 12ο όροφο και πέταξε το πτώμα της άτυχης κοπέλας στο κενό, προφανώς θέλοντας να αποπροσανατολίσει τις αρχές.

Ωστόσο, κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν την μακάβρια βόλτα του με το καρότσι, ενώ ένας άνδρας και ένα παιδί κατέθεσαν, ότι τον είδαν να βγαίνει από την πολυκατοικία που μένει σπρώχνοντας ένα καρότσι. Ο 26χρονος κρατείται και ανακρίνεται για την δολοφονία της 24χρονης.