Κορονοϊός: Χωρίς Euroleague τουλάχιστον μέχρι τις 11 Απριλίου

Κορονοϊός: Χωρίς Euroleague τουλάχιστον μέχρι τις 11 Απριλίου

Η επιστολή Μπερτομέου

Ο εκτελεστικός διευθυντής της διοργανώτριας Αρχής, Τζόρντι Μπερτομέου απευθύνεται με ένα γράμμα στους φιλάθλους της Λίγκας και σημειώνει ότι λόγω κοροναϊού θα αναβληθεί η αγωνιστική δράση τουλάχιστον μέχρι τις 11 Απριλίου -και βλέπουμε...

«Από την πρώτη στιγμή που ο COVID-19 έφτασε στην Ευρώπη, αντιμετωπίσαμε το θέμα με την μέγιστη σοβαρότητα και ακολουθήσαμε διεξοδικά τις οδηγίες των εθνικών και τοπικών Κυβερνήσεων, όπως και των παγκόσμιων Αρχών. Αυτό μας οδήγησε στο να πάρουμε αποφάσεις που δεν είναι αρεστές, συμπεριλαμβανομένων κεκλεισμένων των θυρών παιχνίδια ή αλλαγή γηπέδων, που κατέστρεψε τον πιο πολύτιμο θησαυρό μας, τους οπαδούς και οι εξελίξεις μας ανάγκασαν να αναβάλλουμε προσωρινά τα πρωταθλήματά μας, για να προφυλάξουμε τους συμμετέχοντες και τους φιλάθλους και να συμβάλλουμε στις προσπάθειες που κάνει η κοινωνία μας να παλέψει με την πανδημία.

Τα παιχνίδια μας θα αναβληθούν τουλάχιστον μέχρι τις 11 Απριλίου 2020 και θα εξακολουθούμε να δεσμευόμαστε πως θα προσφέρουμε ένα τέλος που να αξίζει σε αυτή την εκπληκτική μέχρι τώρα σεζόν», αναφέρει μεταξύ άλλων το γράμμα του.