Δείτε σε πραγματικό χρόνο την εξάπλωση του κοροναϊού στον πλανήτη

Δείτε σε πραγματικό χρόνο την εξάπλωση του κοροναϊού στον πλανήτη

Το Johns Hopkins University της Βαλτιμόρης στις ΗΠΑ καταγράφει live τα κρούσματα σε όλον τον κόσμο

Η επιδημία του νέου κοροναϊού που ξεκίνησε από μία λαϊκή αγορά της πόλης Ουχάν στην Κίνα, έχει λάβει οικουμενική διάσταση, έχοντας φθάσει και στην Ελλάδα, ενώ στην Ιταλία που δοκιμάζεται σκληρά από τον Covid-19, η κυβέρνηση κήρυξε καθολική καραντίνα.

Ο κοροναϊός έκανε την εμφάνισή του στο τέλος του 2019 και συνεχίζει να απασχολεί την ιατρική κοινότητα, χωρίς ακόμη να έχει γίνει ξεκάθαρο, αν η εξάπλωση έχει φθάσει σε κορύφωση και πότε ο ιός θα μπει σε διαδικασία ύφεσης.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσιάζει το Johns Hopkins University της Βαλτιμόρης στις ΗΠΑ, η εικόνα της εξάπλωσης του ιού παγκοσμίως έχει λάβει ανησυχητικές διαστάσεις, με την Κίνα να είναι το επίκεντρο, έχοντας και τα περισσότερα θύματα.

Πατήστε την εικόνα παρακάτω για να παρακολουθείτε σε ζωντανό χρόνο την εξάπλωση του ιού.

3
σχόλια
 1. avatar πληροφορία φωτια

  Το Johns Hopkins University της Βαλτιμόρης στις ΗΠΑ ειναι μαζι με τον ΠΟΥ, αδελφακια,, συνηρμικη σκεψη κανω

 2. avatar andreras47

  λογια του κ. Τσιόδρα σημερα........
  Η τακτική αυτή είναι συνηθισμένη στις επιδημιολογικές καταγραφές. Ακόμη και στη γρίπη πολλές φορές η αιτία θανάτου δεν είναι ο ιός της γρίπης, αλλά αν ένας ασθενής πεθάνει από άλλη αιτία καταγράφεται στα θύματα της γρίπης εφόσον το τεστ για τον ιό είναι θετικό. Έτσι και με τον κορονοϊό. Υπάρχει το ενδεχόμενο ένας φορέας του ιού να πεθάνει από άλλη αιτία -κάτι που δεν είναι συχνό βέβαια- και να καταγραφεί στα θύματα του ιού.
  Το να έχεις Covid-19 δεν σημαίνει απαραίτητα ότι πεθαίνεις από την Covid-19. Εμείς το καταγράφαμε σαν να πεθαίνεις από Covid-19, το βάζαμε δηλαδή μέσα στην κοινή δεξαμενή. Και νομίζω είμαστε σωστοί που το κάναμε αυτό".
  Σχεδόν 8-9 στους 10 θανάτους αφορούν σε άτομα με υποκείμενα νοσήματα ή με γηρασμένο οργανισμό. Δηλαδή ο θάνατος δεν προήλθε από κορονοϊό, αλλά από την επιβάρυνση του οργανισμού από αυτόν σε συνδυασμό με το υποκείμενο νόσημα. Όπως πολλές φορές συμβαίνει και με τη γρίπη ή τις πολύ γνωστές αναφορές των ενδονοσοκομειακών λοιμώξεων.

  άραγε... πόσοι είναι οι συνάνθρωποι μας που όντος η αίτια είναι 100% Covid-19 χωρίς να κάνουν νεκροψία.

 3. avatar Mix Red

  Καλημέρα σας φίλοι και φίλες η κυβέρνηση αμέσως έβγαλε φιρμάνι για τής τράπεζες καβαντζα αλλά για τους μισθούς τής συντάξεις θα σας πάρουμε τα σπίτια σας γιατί δεν έχετε να φάτε σαν να μην έχουν πάρει οι τράπεζες το χρέος που χρωστά το κράτος είναι για τής τράπεζες και μας λένε θα χάσετε της κατάθεσης σας ποιες καταθέσεις?μας δουλεύουν ψιλό γαζί της κατάθεσης της δικές τους τι μας λες τώρα αυτοί τα έχουνε της κατάθεσης τους τα ευρ το χρυσό τους τα δολάρια τους στο εξωτερικό με της σύνταξης τούς μισθούς μας δουλεύουν οι τράπεζες τους γι'αυτό κλ ενε αφήστε τα λεφτά σας στη τράπεζα και όταν τα περνετε θα σας βάλω φόρους όταν περνεις 6000 χιλιάδες ευρώ το χρόνο θα εφαρμόσω τη μασονική διάταξη οι μισθοί σας οι συντάξεις σας από αυτά που δεν έχετε στολογαριασμό σας να δεν ντεεποσαστε λιγάκι που θέλετε μασονία να φέρετε τα λεφτά σας στην Ελλάδα να σωθούν οι τραπεζε σας οχι στη Κίνα στη Γαλλία στης ΗΠΑ κλπ

Παρακαλούμε περιμένετε ...