Σοκ: Εννιάχρονος λέει ότι θέλει να πεθάνει εξαιτίας του bullying που δέχεται

Σοκ: Εννιάχρονος λέει ότι θέλει να πεθάνει εξαιτίας του bullying που δέχεται

Η μητέρα του ανέβασε το συγκλονιστικό βίντεο στο Facebook

Σοκ προκαλεί το βίντεο που ανήρτησε στο Facebook μια μητέρα στην Αυστραλία, στο οποίο φαίνεται o 9χρονος γιος της, που πάσχει από νανισμό, να κλαίει σπαρακτικά λόγω του καθημερινού bullying που δέχεται στο σχολείο.

Η Γιαράκα Μπέιλς, θερμή υποστηρίκτρια των δικαιωμάτων των ατόμων με αναπηρίες, δήλωσε στο NITV, ότι πήγε να πάρει τον γιο της, Κουάντεν, από το σχολείο του Μπρίσμπεϊν την Τετάρτη και είδε με τα μάτια της έναν άλλον συμμαθητή να τον κοροϊδεύει για το ύψος του. Ο Κουάντεν γεννήθηκε με αχονδροπλασία, μια κυρίαρχη γενετική διαταραχή που προκαλείται από τον νανισμό.

Όταν έφτασαν στο αμάξι, η Μπέιλς μην μπορώντας να αντέξει πια την αγωνία του γιου της, τον βιντεοσκόπησε να κλαίει, ώστε να παροτρύνει και άλλους γονείς να αναλάβουν δράση ενάντια στον σκληρό εκφοβισμό, που δέχεται ο Κουάντεν. «Μόλις πήρα τον γιο μου από το σχολείο και είδα με τα μάτια μου το bullying που δέχεται. Θέλω όλοι να ξέρουν, γονείς, εκπαιδευτικοί και δάσκαλοι, ποιο είναι το αποτέλεσμα του εκφοβισμού», είπε η Μπέιλς στο βίντεο, που αναμεταδίδει η ιστοσελίδα sigmalive.com.

«Το μόνο που χρειάζεται για να γίνει το κακό, είναι άλλη μια φορά. Και μετά αναρωτιόμαστε, γιατί τα παιδιά αυτοκτονούν» λέει η Μπέιλς. Η απεγνωσμένη μητέρα εξηγεί στο βίντεο, ότι ο γιος της βιώνει καθημερινά κάτι τέτοιο και συχνά σκέφτεται, ότι θέλει να πεθάνει. «Θέλω να πεθάνω τώρα αμέσως. Δώσε μου ένα μαχαίρι και θα το κάνω», ακούγεται να λέει με δάκρυα στα μάτια ο 9χρονος στο βίντεο.

Αρκετά μέλη της Αυστραλιανής κοινότητας, όπως αστέρες του ποδοσφαίρου, εξέφρασαν την υποστήριξή τους στην Μπέιλς και τον Κουάντεν. «Αυτό είναι ένα από τα πιο θλιβερά πράγματα που έχω δει στην ζωή μου», δήλωσε ο καλλιτέχνης Άλαν Μακένζι και πρόσθεσε: «Θέλω να ξέρεις Κουάντεν, ότι είμαστε μαζί σου στον αγώνα σου».

«Αυτό είναι το πιο σκληρό βίντεο, που έχω παρακολουθήσει. Ένα 9χρονο αγόρι που θέλει να πεθάνει, λόγω του εκφοβισμού στο σχολείο. Ας αποδείξουμε στον Κουάντεν, ότι δεν είναι όλοι εναντίον του», δήλωσε ο κωμικός Rob Shehadie. Το NITV αναφέρει, ότι ο Κουάντεν έχει αλλάξει σχολείο από τότε και πιθανότατα θα συνεχίσει την εκπαίδευση στο σπίτι.

Παρακαλούμε περιμένετε ...