Τον σκότωσε και έφαγε τους όρχεις του

Τον σκότωσε και έφαγε τους όρχεις του

Το ραντεβού τρόμου για 25χρονο

Δεν έχει προηγούμενο αυτό που συνέβη στο Μίσιγκαν των ΗΠΑ μετά από ένα τυφλό ραντεβού ανάμεσα σε δύο άντρες.

Ένας 25χρονος άντρας βρήκε τραγικό θάνατο ύστερα από μια συνάντηση που είχε με έναν άγνωστο που γνώρισε μέσω ηλεκτρονική πλατφόρμα γνωριμιών.

Ο 25χρονος κομμωτής συναντήθηκε με τον δολοφόνο του την παραμονή των Χριστουγέννων μετά από συνομιλία τους μέσω της εφαρμογής της οποία γνωρίστηκαν. Η οικογένεια του νεαρού ανησύχησε όταν αυτός δεν εμφανίστηκε στο χριστουγεννιάτικο τραπέζι.

Οι αστυνομικές αρχές εντόπισαν το αυτοκίνητό του σε ένα δημόσιο πάρκινγκ κι έπειτα από έρευνες κατάφεραν να βρουν την τελευταία διαδρομή του άτυχου νέου η οποία οδηγούσε στο σπίτι του δολοφόνου του, όπως αναφέρει η NYP.

Κατά την είσοδό τους στο σπίτι εντόπισαν τον 25 χρονο κρεμασμένο από τα δοκάρια της οροφής με σχοινί γύρω από τους αστραγάλους του. Ο δολοφόνος δήλωσε πως σκότωσε τον νεαρό με μαχαίρι χτυπώντας τον στην πλάτη και κόβοντάς του το λαιμό. Επίσης παραδέχθηκε μια ακόμη αποτρόπαιη πράξη που έκανε τους πάντες να ανατριχιάσουν, δήλωσε λοιπόν πως κατά τη διάρκεια της δολοφονίας έκοψε τους όρχεις του θύματος και τους έφαγε.